© Sporanki 2010

Fatih Solmaz: "Terimizin son damlasına kadar savaşıp play-off’a kalmak istiyoruz”

Ankara Keçiörengücü Futbolcusu Fatih Selimhan Solmaz, “Bursaspor maçında 90 dakika elimizden gelenin en iyisini yapıp play-off’a kalmak istiyoruz” dedi.

Başkent ekibinin sezon başında kadrosuna kattığı Fatih Selimhan Solmaz, kulübün YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör İlker Püren’in şans verdiği dönemlerde sahada en iyisini yapmaya çalıştığını belirten stoper Fatih Selimhan Solmaz, “Ankara Keçiörengücü’nü çok güzel buldum. Burada çok sıcak arkadaşlık ortamına sahibiz. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Antrenmanlarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hocamın şans verdiği dönemlerde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takıma katkı sağlamak istiyorum. Bu açıdan performansımın iyi olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

 “Terimizin son damlasına kadar savaşıp inşallah play-off’a kalmak istiyoruz”

Sezonun ikinci yarıları ilk yarılara göre her zaman zor geçtiğini ifade eden Solmaz, “Bu sezonki performansımız biraz inişli çıkışlıydı. İkinci yarıya nazaran sezonun ilk yarısı bizim için daha iyi geçti. İkinci yarılar her zaman daha zor olur. Çıkacak veya düşecek takımlar belirginleştiği için ikinci yarılar hep zor geçer. Genel anlamda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Play-off’a kalmak içinde bu hafta son maçımıza çıkacağız. Bursaspor maçında yine 90 dakika boyunca elimizden gelenin en iyisini yapıp, terimizin son damlasına kadar savaşıp inşallah play-off’a kalmak istiyoruz..Kulübüm ile başarılı olup uzun yıllar bu kulübe hizmet etmek istiyorum.” diye konuştu.

 

 “Çağlar Söyüncü ve Merih Demiral çok başarılı”

Fatih Selimhan Solmaz, “Messi ve Ronaldo’nun hem futbolculuklarını hem de karakterlerini beğeniyorum. Kendi mevkimde ise Virgil van Dijk ve Sergio Ramos’u beğeniyorum. Türk futbolcularmızda var. Çağlar Söyüncü ve Merih Demiral çok başarılı.” şeklinde konuştu.

 

 “Onların desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz”

Son olarak taraftara mesaj yollayan Solmaz, “Bizlere inanmaya devam etsinler. Onların desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Pandemiden dolayı beraber olamadık. Biz onlar için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

 

 
 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER