© Sporanki 2010

Fatih Mert transfer yasağı ile ilgili ne dedi?

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert; dün TFF yönetiminin aldığı artı yabancı kontenjanı ve transfer yasağı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İşte Fatih Mert’in değerlendirmeleri:

16 YABANCI

Artı 2 olması bizce de iyi oldu. Bizde daha önce Ante Kulusiç’i kadroya yazamamıştık. Beşiktaş Kulübü gündeme getirmişti. 10’a yakın kulüpte böyle yazılmayan oyuncular vardı. Bugün bir öneri olunca diğer kulüplerde kabul etti, artı 2 oldu. Yazılamayan futbolculara paralar ödeniyordu. En azında takımlar artık yazabilir. Yoğun maç trafiği olacak. Bize göre iyi oldu

TRANSFER YASAĞI

Biz 3.transfer yasağı ile karşı karşıyayız. İnsanlar bize, “Bu nedir?” diye soruyor. Bu nedir diye bir şey yok. Buraya bir para katkısı olmadığı için biz burayı yaşatmakta ciddi zorluklar çekiyoruz. Hepsi geçmişten  gelen dosyalar. Bizim kendi dönemimize ait 1 tane ödenmeyen veya sorun olan futbolcumuz yok. FİFA dosyamız yok. Malesef bunlarla uğraşıyoruz. Çözmek için kaynak arayışındayız. Bir aşamaya getirdik. Avukatlarla görüşmeler devam ediyor. Belli bir noktaya geldik. Fenerbahçe maçına yetişmez ama,  Kasımpaşa maçına inşallah çözeriz diye umut ediyorum. Yüzde yüz çözeriz diye de bir şey diyemiyorum. Çözmek için elimizden gelen bütün imkanları kullanıyoruz.

FENERBAHÇE MAÇI

Fenerbahçe şampiyonluğun güçlü adaylarından. Ligin en güçlü ekiplerinden. İyi bir tempo ve seri yakaladılar. Bizimde puan veya puanlara ihtiyacımız var. Çünkü üst tarafla aramızızn açılmaması gerekiyor. O yüzden muhakkak puan almamız gerekiyor. Takımımız o yönde hazırlanıyor. İnşallah buradan puan ve puanlar alırız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER