© Sporanki 2010

Faruk Koca, transfer yasağı ile ilgili konuştu

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, "Ligde zirve neyse, Ankaragücü'nün hedefleri de odur. Süper Lig'de şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'nde ya da diğer Avrupa kupalarında oynamak, Türkiye Kupası'nı kazanmak hedefimiz olmalı" dedi.

Koca transferler ilgili ise; "Welbeck'le ilgili bir temasımız oldu. Bir şekilde transfer çalışması duyulunca sıkıntılar oluyor. Mesleklerine saygı duyuyorum ama menajerlik kültürü bizde tam oturmadığı için maalesef bu tür oyuncularla ilgili süreçte sıkıntılar yaşıyoruz. Bu oyuncunun olma şansı çok az. Camianın beklediği yıldız futbolular almak istiyoruz" dedi. 

Faruk Koca, transfer yasağıyla ilgili ise; "sıkıntı yaşamayacağız. 1-2 oyuncuyla ilgili sıkıntılar da ay sonuna kadar biter. Bu yasakla ilgili çok büyük duvarları 1.5 yılda aştık. Ağır bedel ödedi Ankaragücü. İnşallah kalan 2-3 dosyayı da halledip bir daha böyle sıkıntılar yaşamayacağız. Ayın 20'sinde Ankara'da toplanacağız. Ayın 1'inden itibaren de Bolu'da kamp yapacağız. Ağustos'ta da lig başlayacak. Kampa kadroyu yetiştirmeye çalışacağız." bilgisini verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER