© Sporanki 2010

Faruk Koca taraftarla 19 Mayıs Stadı inşaatında buluştu

MKE Ankaragücü camiası bugün iftarını 19 Mayıs Stadı'nda yaptı.

Sarı - lacivertli taraftarlar kulübün ve taraftar gruplarının daveti üzerine yapımı devam eden 19 Mayıs Stadı'nın inşaatında buluştular. 

MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca düzenlenecek stadyum gezisi ve iftar programına katılmak üzere alana geldi. Taraftarlar Koca'ya sevgi gösterilerinde bulundu ve tezahuratlarla ona destek verdi. 

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca taraftarlara yönelik yaptığı konuşmada büyük alkış aldı. Koca,  "Bugün Ankaragücü'nün başkanı değilim. Ömür boyu başkanlığım ve stadyuma girişim yasaklandı. Bu bana ceza verenlerin ayıbı. Eylemim biçimi doğru olmayabilir. Bu kadar ağır bir ceza verilmesi futbol dünyasında kara bir leke olarak kalacaktır. Fiilen beni yasaklayabilirsiniz ama Ankaragücü'ne hizmeti gönlümüzden alamazsınız. Bu stadyum Ankaragücü'nün olacak. Stadyumun inşaatını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok yakından takip ediyor. Bu kadar ekonomik sıkıntılara rağmen büyük destek veriyorlar. Kendisine çok teşekkür ederiz." dedi.

Proğrama Ankara Byükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'ta katıldı. Altınok, Ankaragücü'ne desteklerinin devam edeceğini ifade etti. 

Konuşmaların ardından iftar yemeğine geçildi. Taraftarlar kulüp tarafından hazırlanan kumanyaları yiyerek iftarlarını açtılar ve dağıldılar. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER