© Sporanki 2010

Faruk Koca: "Her şey Ankaragücü için daha iyi olacak.”

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca yeni açılacak olan Ankaragücü Store'u ziyaret etti

Başkan Koca, Vega Subayevleri AVM’de açılacak olan Ankaragücü Store’u ziyaret ederek hazırlıkları yerinde takip etti.

18 Eylül Cumartesi günü saat 13.00'te açılışı yapılacak olan Ankaragücü Store Vega Subayevleri mağazasında  hazırlıklar sürüyor. Başkan Koca, açılış öncesinde mağazayı ziyaret ederek duyduğu memnuniyeti Ankaragücü TV mikrofonlarımızda dile getirdi.
 
“Tüm emeklerinden dolayı yönetici kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum”
Mağazamızda açıklamalarda bulunan Başkan Faruk Koca, “İnşallah 18 Eylül Cumartesi günü AVM içerisindeki ilk Store’u açacağız. Daha önce caddelerde ve gezici Store’larımız vardı. Bu vesileyle AVM’ler içerisinde ilk çalışmayı başlatmış olduk. Yönetim Kurulu üyemiz Yusuf Buğra Tanık ve Mehmet Şahin kardeşlerimizin öncülüğü ile Vega Subayevleri’nde açılışımızı yapmış olacağız. Tüm masrafları ve sorumluluğu üstlendiler. Ben de açılış öncesi son durumu kontrol etmeye geldim. Arkadaşlar çok güzel iş çıkarmışlar. Kendilerine buradan da teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah 18 Eylül’de camiamıza yakışır bir açılış olmasını istiyoruz. Bu mağaza taraftarımızı tekrar kenetleyen ve hatta yeni taraftarlar yaratan bir mağaza olacağına inanıyoruz. Ayrıca tüm bu süreci yakından takip eden Yönetim Kurulu üyemiz Hakan Bilgin ve Store sorumlumuz İbrahim Bey’e de teşekkür ederim. Beklentilerimden çok daha güzel bir mağaza olmuş. Tüm emeklerinden dolayı yönetici kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Camiamıza hayırlı olsun diyorum. Yarınki maça da tüm taraftarlarımıza bekliyoruz. İnşallah iyi bir sonuçla da döneceğimizi umuyorum.” İfadelerini kullandı.

“Bu konuda camiamızın ilgisinin katlanarak artacağına inanıyorum”
Başkan Koca, “Vega Subayevleri mağazamız AVM’lerdeki ilk adımdı. Biz, özellikle Ankara’nın odak notlarında, merkez noktalarında Store açılışı için gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Ama bu tarz mağazaların ayakta durması için taraftarlarımıza çok iş düşüyor. Ben, bu konuda camiamızın ilgisinin katlanarak artacağına inanıyorum. Bu duyarı göstereceğine inanıyorum. Bununla bütünleşeceğiz. Önümüzdeki günlerde her şey Ankaragücü için daha iyi olacak.” açıklamalarında bulundu.

Başkan Faruk Koca, yarın ki Gençlerbirliği maçına da sarı - lacivertli taraftarları beklediğini dile getirerek, “Yarın hep beraber coşkuyla stat da maçımızı izleriz ve inşallah güzel bir sonuçla döneriz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER