© Sporanki 2010

Etimesgut Belediyespor'un gözü play-offta!

 

Etimesgut Belediyespor Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 34 hafta mücadelesinde sahasında Kırklarelispor'u 2-1 yenerek ligin bitimine dört hafta kala play-off şansını devam ettirdi.

Mücadelenin ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde başladı. İki takımda öncelikle kalesinde gol görmemek için başladıkları bu devrenin ilk ciddi atağında Etimesgut savunmasının yaptığı hatayı iyi değerlendiren Kırklarelispor’lu Yunus Emre Yalçın 36’ıncı dakikada attığı şık golle 0-1 öne geçti. İki takımın karşılıklı atakları başka gol getirmeyince ilk yarıyı Kırklarelispor 0-1 önde tamamlayarak soyunma odasına gitti.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Etimesgut sağlı sollu ataklarla rakibini kendi sahasına hapsedip gol pozisyonları üretmeye başladı. Bu atakların birinde 58. dakikasında Şahin Fıstıkçı’nın ceza sahası dışından şık vuruşu ile 1-1 eşitliği sağladı. Mücadelenin bu sonuçla sona ereceği düşünülürken uzatma dakikalarından Etimesgut öne geçti. 90+1’de ani gelişen Etimesgut atağında Eyüpcan Delibalta attığı golle takımının  sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağladı. Öte yandan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel galibiyetinden futbolcuları ve teknik heyeti dolayı kutladı.

RAKİP VANSPOR

Bu sonuçla puanını 58'e çıkaran Etimesgut Belediyespor 7’inci sıraya yükselirken, play-off takımları ile arasındaki puan farkını 2'ye düşürdü. Buna karşın Kırklarelispor 62 puanla dördüncü sırada kaldı. Etimesgut Belediyespor ligin 35’inci haftasında 22 Nisan Perşembe günü saat 15.00’da Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelirken, Kırklarelispor da sahasında 22 Nisan Perşembe günü saat 15.00’da GMG Kastamonuspor’u konuk edecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER