© Sporanki 2010

Etimesgut Belediyespor sağlam geliyor

Ankara’nın iddialı ekiplerinden Etimesgut Belediyespor kurban keserek sezona merhaba dedi.

İkinci Lig Kırmızı Grup’ta Ankara’yı Etimesgut Belediyespor ve Ankaraspor temsil edecek. Her iki takımımızda hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Her iki ekibinde bu sezon tek hedefi TFF 1. Lig’e yükselmek olacak. Siyahlı beyazlı ekip kurban keserek yeni sezon öncesi bir araya geldi.

Sezona iddialı bir kadro ile giren Etimesgut Belediyespor’da hedef ligi zirvede tamamlamak. Sezon başında yaptığı birbirinden güçlü transferlerle şampiyonluk adayları arasında gösterilen siyah beyazlılar yeni teknik direktörü Ümit Bozkurt yönetiminde sezona kendi tesislerinde yaptığı yoğun antrenman temposu ile devam ediyor. Etimesgut Belediyespor ilk sınavını 5 Eylül Pazar günü deplasmanda Hekimoğlu Trabzon karşısında çıkacak. Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda zorlu mücadelenin başlama saati 15.30.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ÜMİT BOZKURT OLDU

2020-2021 Sezonunda takımı çalıştıran Taner Öcal ile sezon sonunda 2 yıllık yeni sözleşme imzalan siyah beyazlı yönetim yaşanan görüş ayrılıkları nedeniyle Öcal’la yollar ayrılmıştı. Taner Öcal’dan boşalan teknik direktörlük görevine takımı daha önce çalıştıran Süper Lig’de bir dönem Beşiktaş ve Gençlerbirliği'nde de forma giyen Ümit Bozkurt getirildi. Bozkurt’un yardımcılıklarını Ümit Dohman, Önder Engin, Adem Dursun, Gökhan Tokgöz ve Enver Bozbay yapacak. Geçtiğimiz sezon bir süreliğine Ankara Demirspor'u da çalıştıran Bozkurt hedeflerinin Etimesgut Belediyespor'u şampiyonluğa oynayacak bir takım yapmak olduğunu söyledi.

KURBAN KESTİLER

Etimesgut Belediyespor Kulübü yeni sezon öncesi Devlet Bahçeli Tesisleri’nde bir araya gelerek kaynaşma toplantısı düzenledi. Toplantıya Siyah Beyazlı Kulübün Başkanı Mesut Şahingöz ve yönetim kurulu, teknik heyet ile futbolcular katıldı. Sezon öncesi tesislerde kurban kesildikten sonra dualar edildi. Kesilen kurbanın kanı futbolcuların alınlarına sürüldükten sonra tanışma toplantısı sona erdi.

YÖNETİM KADROSU

2010 Yılından beri Etimesgut Belediyespor Kulübü Başkanlığını yürüten Hasan Kartal’ın istifa etmesinin ardından Başkanlığa Mesut Şahingöz seçilmişti. Başkan Şahingöz’ün yönetim kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Başkanvekili Aladdin Sonat, Genel Sekreter Cemal Satılmış, As Başkan ve Dış İlişkiler ve Federasyon Temsilcisi İhsan Çetinceviz, As Başkan ve Mali İşler Sorumlusu İsmail Mert Fırat, As Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Kürşat Duymuş, As Başkan ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Orhan Ünsal, As Başkan Özgür Gökdemir, As Başkan Seçkin Odabaşı, As Başkan Fettah Doğan, As Başkan Hasan Akan ve As Başkan Abdullah Akın’dan oluştu.

İŞTE YENİ KADRO 

Bu sene güçlü isimlerle kadrosunu güçlendiren Etimesgut Belediyespor’un 2021-2022 sezonundaki kadrosu şu isimlerden oluştu, Hasan Sürmeli, Emre Selen, Mehmet Cansın Çiçek, Sezer Özmen, İsmail Güner, Özkan Taştemur, Ömer Kandemir, Cevat Kuy, Halil Köçer, Erdi Zengin, Mehmet Güven, Ahmet Karadayı, Turan Yılmaz, Göksu Türkdoğan, Emre Gündoğdu, Maksut Taşkıran, Feyyaz Aydil, Mehmet Ali Akın, Anıl Dikmen, Berk Akgönül, Umutcan Yenisoy, Batuhan Nusret Yiğit, Koray Kerem Köysüren, Mert Arda Açıkgöz, Özgür Demir, Yiğit Kafkasyalı, Rüstem Yiğit Yıkılmaz ve Burak Tuğ.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER