© Sporanki 2010

Etimesgut Belediyesi şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor...

Geçtiğimiz sezonu da şampiyon olarak tamamlayan Etimesgut Belediyesi Ampüte Futbol Takımı, bu yılada iyi bir başlangıç yaparak 21 hafta geride kaldığında 20 galibiyet ve bir beraberlik sonucunda topladığı 61 puanla şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor.
Özellikle 2021-2022 Ampüte Futbol Süper Ligi’nde 21 hafta geride kaldığında Etimesgut Belediyesi Ampüte Futbol Takımı yenilmezliğini devam ettirirken, sadece bir beraberlikle sahadan ayrıldı. En yakın takipçisi Şahinbey Bld. Spor Kulübü ile arasındaki puan farkını sezonun tamamlanmasına 5 hafta kala 3 çıkarmayı başardı. Teknik Direktör İsmail Temiz, Şampiyonluklara alışık olduklarını ve sezonu da şampiyon olarak tamamlayıp, şampiyonlar liginde şampiyon olmak istediklerini dile getirdi.
Ampüte Futbol Süper Ligi’nin’ 22’ci haftasında başkent derbisinde Etimesgut Belediyesi Ampüte Futbol Takımının rakibi Pazar günü TSK Rehabilitasyon Spor Kulübü. Öte yandan Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) tarafından 20-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Polonya’nın Krakow şehrinde düzenlenecek Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü B gurubunda mücadele edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER