© Sporanki 2010

Emre Gökdemir: "Personelin bu ayki tüm maaşlarını üstleniyorum"

Gençlerbirliği eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Hacettepe 1945 Spor Kulübü Asbaşkanı Emre Gökdemir, "Kulübümüze başkan adayı veya sahip çıkan yok ise kulüp personelinin bu ayki tüm maaşlarını üstleniyorum" dedi.

5 Haziran 2022'de Niyazi Akdaş başkanlığında Gençlerbirliği yönetimine giren Emre Gökdemir, 56 gün sonra 31 Temmuz'da yapılan ve Talip Çankırı'nın başkan seçildiği genel kurulla görevinden ayrılmıştı.

Hacettepe 1945 Spor Kulübü'nde halen asbaşkan olan Emre Gökdemir, bir açıklama yayınladı. Gökdemir'in ifadeleri şu şekilde:

-Ankaralı bir iş insanı olarak son günlerde Gençlerbirliği Spor Kulübümüzün düştüğü durumu, sahipsiz kalmasını üzülerek ve yakınen takip ediyorum. Ben ve benim gibi düşünen birçok iş insanının olduğunu da biliyorum.

-Gençlerbirliğini sahipsiz bırakmayacağımızı tüm camiamızın bilmesini isterim. Üzülerek öğreniyorumki kulüp personel maaşlarını dahi ödeyememiş durumdadır. Kulübümüze başkan adayı veya sahip çıkan yok ise ben Emre Gökdemir olarak kulüp personelinin bu ayki tüm maaşlarını üstleniyorum.

-Amacımız koltuk sevdası değildir. Kulüp menfaati ve çıkarlarını gözetleyecek herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Sahip çıkmak isteyen arkadaşlarımız var ise de sonuna kadar yanlarında olacağım.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER