© Sporanki 2010

Emre Belözoğlu: "27 puanın her birine talibiz..."

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'de 16 Mart Cumartesi günü RAMS Başakşehir'le oynayacakları maçtan önce yaptığı açıklamada  sarı-lacivertli taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Emre Belözoğlu: "Başakşehir maçı bizim için çok önemli olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum. Ankaragücü taraftarlarının şehirde bize her zaman göstermiş olduğu sevgiyi her zaman dile getirmiştim. Bu camia ayakta kalıyorsa kalacaksa taraftarlarımızın sayesinde. Ankaragücü hiç yaşamadığı kadar zor bir sene geçiriyor. Elimizden gelen her şeyi yapacağımızı söylemek istiyorum. Kulübümüzün mirası diyebileceğimiz Türkiye Kupası hedefimiz var.

2-3 MAÇ KÖTÜ OYNADIK

Süper Lig'de 27 puan alabiliriz. Bu 27 puanın her birine talibiz. Oyuncu grubum ve ben buna inanıyoruz. Maysın sonunda inşallah mutlu bir şekilde sezonu bitireceğiz diyebilirim. Taraftarlarımızın üzüntülerini anlayabilirim. Sahanın içi bizim işimiz. Oyuncu grubumuz istekli. Hepsi elinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Geldiğimizden bu yana 2-3 maçta çok kötü oynadık. Oyun memmun edici değildi. Samsun maçı bunlardan biriydi.

FUTBOL BENİM HAYATIM

 Bir iki galibiyet bizi farklı yere getirir. Açıkçası olabildiğince en iyi konumda bitirerek, Türkiye Kupası'nda da finalde olmak istiyoruz. Maç maç bakacağız lige. Bizim için en önemli maç şu an için Başakşehir maçı. Futbolla alakalı hayatımda her şeyi kaldırabilirim. Futbol benim hayatım. Ben hayatımdan hiçbir zaman vazgeçmem. Sonuna kadar 9 hafta burada mücadelemizi vereceğiz. Mayıs ayının sonunda burada mutlu bir şekilde yeni bir röportaj yapacağız.

TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Genel olarak istediğimiz oyunu oynayan bir oyuncu grubumuz var. Ankaragücü'nün olmazsa olmazı bizim taraftarımız. Ankaragücü taraftarı bizim her şeyimiz. Stadı doldurmaktan ziyade oyuncuların yanında olmaları daha önemli. İnşallah oyuncularımda taraftarlarımızın istediği oyunu sahada gösterecektir. Tam kapasite taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. İnşallah onları iftara mutlu şekilde göndereceğiz

SAKATLARIN SON DURUMU NASIL?

"Ali Sowe ve Efkan Bekiroğlu çalışmalara başladılar. Oynayıp oynamayacaklarına maç günü karar vereceğiz. Mert Çetin'in ayak parmağında çatlak var. Ertaç'ın dönüşü uzayacak gibi. Bu maç özelinde Mert'in beklenmedik sakatlığı var."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER