© Sporanki 2010

DSİ’de hedef Süper Amatör Lig!

Süper Amatör Lig’i hedefleyen takımların mücadelesinde DSİ Spor, ikinci hafta elde ettiği Başkent Fatihspor galibiyeti ile yarışın içinde olduğunu ortaya koydu. Teknik sorumlu Çağlar Çetin, Süper Amatör Lig’e hak edenin çıkması gerektiğini ifade ederek, “Play Off’ta ilk üç takım arasına girip inşallah hak eden takımlardan biri biz oluruz” diye konuştu.

Avni Balabanlı 1. Amatör Lig Play Off Ligi’nde müthiş bir çekişme yaşanıyor. Süper Amatör Lig’i hedefleyen takımların mücadelesinde DSİ Spor ikinci hafta elde ettiği Başkent Fatihspor galibiyeti ile yarışın içinde olduğunu ortaya koydu. Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada  ilk 45 dakikada sahada dengeli bir oyun vardı. Her iki takım da gol bölgelerinde etkili olmaya çalıştı ancak ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Mücadelenin ikinci yarısında oyunda tempo  daha yüksekti. DSİ Spor’da oyuna ikinci yarı giren Mustafa Göçer 80. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçta uzatma dakikaları oynanırken  90+2’de Mustafa Göçer  topu filelere göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşma DSİ Spor’un 2-0’lık galibiyeti ile sona erdi. Play  Off mücadelesinde ilk maçta Karadenizgücü’ne  mağlup başlayan DSİ Spor ikinci hafta elde ettiği galibiyetle hanesine yazdırdığı 3 puanla yarışın içinde olduğunu  da ortaya koydu.

ÇAĞLAR ÇETİN: ÜST LİGİ HEDEFLİYORUZ

Karşılaşma sonrasında gazetemize maçı değerlendiren DSİ Spor Teknik Sorumlusu Çağlar Çetin, Süper Amatör Lig’i hedeflediklerini ve hak edenin bir üst lige çıkmasını istediğini ifade ederek,

“Play  Off Ligi’nin ilk maçında Karadenizgücü’ne mağlup olmuştuk. İkinci maçımıza mutlak galibiyet için çıkmıştık. Maça kontrollü başladık. Çocuklar iyi hazırlanıyorlar. Biz genç bir takımız. 17-18 yaşında gençleri oynatıyoruz. İyi mücadele ediyorlar. Bu maçı kazandık. Önümüzdeki hafta üçüncü maçımıza hazırlanacağız. O maçta da inşallah galip gelirsek bir üst ligi hedefliyoruz. Süper Amatör Lig hedeflerimiz arasında. Ben en başından itibaren hak edenin Süper Amatör Lig’e çıkmasını söyledim. Play Off’ta ilk üç takım arasına girip inşallah hak eden takımlardan biri biz oluruz” diye konuştu.

DSİ Spor, Avni Balabanlı 1. Amatör Lig Play  Off Ligi üçüncü hafta maçında Elmadağgücü ile oynayacak.

Başkent Fatihspor: 0

DSİ Spor: 2

Saha: Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumu

Hakemler: Batuhan Yurt***, Alparslan Kodal***, Cemre Başak Özçelik***

Dördüncü Hakem: Selahattin Yıldız

Saha Komiseri: Şenol Bulca

Başkent Fatihspor: Muharrem Cem**, Efe Nuretttin***, Ahmet Yalman** (Ahmet Şanalmış**), Serhat***, Atilla Yasin***, Omar***, Hüseyin***, Emrehan***, Muhammed***, İbrahima**(Yıldırım Mert**) (Oğuz**), Bayram** (İsmail Tolga**)

Teknik Sorumlu: Kemal İnan

DSİ Spor: Doğan****, Yusuf Can***, Hasan Onur***, Gürbüz***, Arda***, Recep Taha***, İbrahim*** (Mustafa****), Gökberk***, Halil İbrahim***, Emre*** (Tolga**), Samed*** (Yusuf Efe**)

Teknik Sorumlu: Çağlar Çetin

Goller: Dk. 80, 90+2 Mustafa Göçer (DSİ Spor)

Kırmızı Kart: Dk. 84 İsmail Tolga (Başkent Fatihspor)

A.CEVAT UĞRAŞ - ANAYURT 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER