© Sporanki 2010

Cem Ekinci: “İnşallah goller atmaya devam ederim”

Ankara Keçiörengücü futbolcusu Cem Ekinci, “Daha iyi çalışıp önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz” dedi.


Geçtiğimiz sezonun son haftalarında attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken ve yeni sezona aynı performans ile başlayan Ankara Keçiörengücü futbolcusu Cem Ekinci kulübün Youtube kanalına özel açıklamalarda bulundu. Cem Ekinci, “Sezona iyi başladığımızı düşünüyorum. Takımın havası gayet iyi. Güzel bir arkadaşlık ortamı var. Son 2-3 haftaya bakacak olursak istediğimiz sonuçları alamadık. Fakat o maçlarda da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şanssız goller yedik. Biraz daha dikkatli olabilsek daha fazla gol atabilirdik. Daha iyi çalışıp önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“İnşallah goller atmaya devam ederim”
Takım ne kadar iyi olursa kendisinin de iyi olacağını belirten Cem Ekinci, “Gol atmak ofansif bir futbolcu için mutluluk verici. Performansıma gelecek olursak iyi buluyorum kendimi. Takım ne kadar iyi olursa kendi performansımın da o kadar iyi olacağını düşünüyorum. Söylediğim gibi güzel çalışıyoruz ve çok güzel bir ortamımız var. İnşallah kazanmaya ve goller atmaya devam ederim” şeklinde konuştu.

“Onları mutlu etmeye çalışıyoruz”
Taraftara mesaj gönderen Ekinci, “Bizde isterdik özellikle iç saha maçlarımıza gelsinler ve onların destekleriyle maçlara çıkalım. Ama yapacak bir şey yok. Kovid nedeniyle her yerde böyle. Onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER