© Sporanki 2010

Ç.Rizespor maçının öncesinde Ankaragücü'nde son gelişmeler...

Ç.Rizespor maçının öncesinde Ankaragücü'nde son gelişmeler...

Spor Toto Süper Lig 2020- 21 sezonunun 5.Hafta maçında deplasmandaki Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antremanla sürdürdü.

Beştepe Tesislerinde teknik direktör Faut Çapa yönetiminde bugünkü hazırlıklarını tamamlayan sarı – lacivertliler Trabzon üzerinden Rize’ye geçecek.

Başkent ekibinde Milli takıma giden Atakan Çankaya takıma katılırken, Arnavutluk Milli Takımına giden Endri Çekiçi ve Gürcisten Milli Takımına giden Saba Lobjanidze henüz takıma dahil olmadılar. Her 2 oyuncuda Çaykur Rizespor maçına yetişecekler. Her 2 oyuncu da kendi Milli takımlarındaki son maçlarında sonradan oyuna dahil oldular. 

Ankaragücü’nde sakatlığı süren Bolingi, Rize’de kesin olarak olmayacak. Sivasspor ile oynanan Başkent Kupası maçında sakatlanan Assane Diousse’nin de Rizespor maçında oynamayacağı öğrenildi. Sakatlığı düzelen Sarlija ise hazır hale geldi. Kayserispor maçında burnuna aldığı darbeyle sakatlanan Voca ise eğer teknik direktör Fuat Çapa, görev verirse maske ile sahaya çıkabilecek. Sivasspor kupa maçında diz darbesi alan kaptan Alper Potuk’da Rize’de görev alabilecek. Başkent Kupası’nda Sivasspor maçı öncesi ağır bir rahatsızlık geçiren Yunan oyuncu Stelios Kitsiou ise tamamen düzeldi.

Başkent ekibinde Gürcü oyuncu Saba’nın ilk 11’e dönmesi bekleniyor.

Ankaragücü’nün rakibi Çaykur Rizespor’da ise 2 tane koronavirüs vakası görüldü. Yapılan testlerde 2 oyuncunun sonucu pozitif çıktı. Karantinaya alınan 2 oyuncu

Ankaragücü maçında yer almayacaklar. Ç.Rizespor’da bu 2 oyuncu haricinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Karadeniz ekibinin de 4 maçta 2 beraberliği, 2 yenilgisi bulunuyor.

Ankaragücü, Çaykur Rizespor karşılaşması cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak.

SPORANKİ ÖZEL…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER