© Sporanki 2010

Burak Gören'den Türk Telekom değerlendirmesi

Türk Telekom başantrenörü Burak Gören 84-66 yendikleri Empera Halı Gaziantep Basketbol maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Burak Gören, “Bizim açımızdan özellikle ligin sonuna geldiğimiz bu bölümde kazanılması gereken bir maçtı. Özellikle de mental açıdan önemli bir maçtı" dedi.

Gören sözlerine şöyle devam etti. "Çünkü hafta arasında Avrupa kupasında son maçı kaybederek 16 turundan ilk sekize kalamadan elendik. Dolayısıyla üç gün zor bir seyahat şartından sonra üç gün sonra tekrar bu maçı oynamak hem mental hem de fiziksel açıdan çok önemliydi. Fiziksel açıdan bu senenin zorluklarından birisi de COVİD şartlarından dolayı zorlandık ve her üç günde bir maç yaptık. Bu süreçte çok iniş çıkışlar oldu. Tam kadro olarak bir türlü bir arada olamadık. Oyuncularım Avrupa kupası maçından sonra kendilerini mental olarak çok iyi hazırladılar. Maçın başından sonuna kadar hep üstün oynadık. Gaziantep takımında da eksiklikler vardı. Onları da tebrik ediyorum. Onlarda ligde önemli işler yaptılar. Bizim adımıza önemli ve play-off’a iyi bir yerden girebilmek adına değerli bir galibiyet”

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER