© Sporanki 2010

Burak Gören: "Bizim adımıza önemli bir gündü"

Türk Telekom Başantrenörü Burak Gören, deplasmanda 71-65 yendikleri Aliağa Petkim Spor maçının ardından takımını ve maçı değerlendirdi.

Gören şunları söyledi, “Bizim adımıza önemli bir galibiyet. Bunu her hafta söylüyoruz. Artık lig çok kısaldı. Son haftaları oynuyoruz. Bugün Petkim deplasmanında 17’inci galibiyetimize ulaştık. Çok sevdiğim, çok ta saygı duyduğum bir takım. Burada çok güzel günlerimin geçtiği bir kulüp. Buradaki herkese bundan sonraki günlerinde başarıları diliyorum. Gerçekten burası da hem organizasyonuyla hem bugüne kadar yaptıklarıyla hem de bunsan sonraki potansiyeli ile Türk basketbolunda muhakkak olması gereken bir kulüp. Dolayısıyla bundan sonraki maçlarından başarılar diliyorum.

Bizim kendi adımıza klasik sene başından bu yana yaşadığımız eksik, noksan, sakatlık, sezonu kapatanlar hasta olanlar. Bugünde Klyle Wiltcher aramızda yoktu. Burada bizim adımıza önemli bir gündü. Kazandığımız takdirde yukarı sıralar için iddiamızı sürdürüp son haftaya taşıyacaktık. Bizim adımıza gergin bir maç oldu. Aslında ikinci periyodun ortasından itibaren tamamen kontrolü aldık ve hep belirli farkla oyunu götürüp 13-14 sayılık farkları yakaladık. Fakat bizi rahatlatacak ve maça bitirecek skora ulaşamadık. Sonuna kadar da onlarda kovaladı. Dolayısıyla iyi bir maç oldu. Kazandığımız için çok mutluyuz. Petkimspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER