© Sporanki 2010

Bitsin bu galibiyet hasreti !

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Vavacars Fatih Karagümrük'le karşılaşacak.

Fatih Karagümrük ile MKE Ankaragücü arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maç saat 19.15'te başlayacak.

Karşılaşmayı hakem Çağdaş Altay yönetecek.

Süper Lig'de ilk 2 maçında Arabam.com Konyaspor'la 0-0 berabere kalıp deplasmanda Gaziantep FK'ye 1-0 yenilen sarı-lacivertliler, sezonun ilk galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak.  Başkent ekibi geçen haftayı ie BAY geçmişti. 

17.MAÇ

İki takım daha önce profesyonel liglerde 16 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 4'ünü başkent ekibi, 5'ini İstanbul temsilcisi kazandı, 7 maç ise berabere bitti. Fatih Karagümrük, MKE Ankaragücü'nü en son 2. Lig'de 20 Eylül 1980'de 1-0 mağlup etmişti. Daha sonra oynanan 7 lig maçında sarı-lacivertliler 2 galibiyet, 5 beraberlik aldığı rakibine hiç kaybetmedi.

GALİBİYETE HASRET !

MKE Ankaragücü'nün Süper Lig'deki galibiyete hasret kaldı. Başkent ekibinin galibiyet özlemi tam 10 maç. Süper Lig'deki son galibiyetini küme düştüğü 2020-2021 sezonunda 11 Nisan'da Gençlerbirliği karşısında elde eden sarı-lacivertliler, daha sonraki 10 maçta galibiyet yüzü göremedi. Sarı-lacivertliler oynanan bu 10 maçta, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. Bakalım Başkent ekibi galibiyet hasretini İstanbul da bitirebilecek mi? Ankaragücü, Karagümrük'le İstanbul'da oynadığı son maçta 7 Mart 2021 tarihinde rakibini 1-0 yenmişti. 

Ankaragücü'nde cezalı oyuncu bulunmuyor. 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER