© Sporanki 2010

Belözoğlu hem kupada, hem ligde çok kritik 2 maça çıkacak...

Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu maç sonunda yaptığı açıklamada, "Akşam başkanla konuşup gerekeni yapacağım. Bu anlamda kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Ankaragücü cephesinden Emre Belözoğlu'nun istifa isteği yönetimden döndü.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, istifa sinyali vermişti. Emre Belözoğlu açıklamasında, "Analiz yapacak bir şey yok. İlk yarıda planlara uygun davranan ikinci yarıda tamamen kontrol dışı bir durum. Başkanımızla konuşup gereğini yapacağım. Bu anlamda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu akşam kendisiyle görüşüp gerekeni yapacağım." ifadelerini kullanmıştı.

Maçın ardından Belözoğlu, bu talebini futbol şube sorumlusu Yusuf Tanık'a da iletti. Ancak Tanık, Belözoğlu'na tam destek verdi ve istifa kararından vazgeçirdi. 

Emre Belözoğlu: "Bu takım için savaşmaya devam edeceğiz"

Emre Belözoğlu'nun istifası Ankaragücü yönetimi tarafından kabul görmedi.

Emre Belözoğlu takımıyla birlikte antrenmana çıktı. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Emre Belözoğlu, “Daha önce bu camiaya verdiğim bir söz vardı. O sözü tutacağım, kalacağım ve bu takım için savaşmaya devam edeceğiz. Oyuncularım da bunun sözünü verdi. Bu camiayı çok seviyorum…” dedi.

5 maçtır galibiyet yüzü göremediler

Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, son 5 maçta galibiyet yüzü göremezken, 43 yaşındaki hocanın takımı ligde üst üste 3. mağlubiyetini de aldı.

Başkent ekibi salı günü kupada çeyrek finalde Fenerbahçe ile karşılaşırken, cumartesi günü de çok kritik İstanbulspor maçına çıkacak. 

İşte Ankaragücü'nün son 5 maçı;

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER