© Sporanki 2010

Başkent ekibi çift antrenman yaptı. Başkan Katipoğlu idmanı izledi

TFF 1. Lig’in 13. haftasında Çarşamba günü deplasmanda Altay’la karşılaşacak olan başkent ekibi bugün yaptığı çift antrenmanla bu maçın hazırlıklarını devam ettirdi. Tedavileri devam eden Kibong ve Batuhan Altıntaş çalışmalara katılmazken takım kaptanı Mahmut Akan takımla birlikte çalıştı.

Mavi-beyazlı ekip günün ilk antrenmanına ısınma koşusuyla başladı. Isınma ve koordinasyona yönelik oyunla devam eden antrenmanda saha içerisine kurulan istasyonlarda kuvvet ve çabukluk çalışması yapıldı.

Teknik Direktör Mustafa Özer yönetimindeki akşam antrenmanına ise başkent ekibi ısınma koşusuyla başladı. 5’e 2 top kapma oyuna geçen oyuncular daha sonra kanatlardan orta, şut ve gol organizasyonlarında bulundu. Günün ikinci antrenmanı, birbirleriyle dönüşümlü olarak maç yapan 4 takımın, çift kale mücadelesiyle son buldu.

 

GENÇ KALECİYE SÜRPRİZ KUTLAMA

Sabah antrenmanının ardından mavi-beyazlı ekip, 16 yaşına giren takımın genç kalecilerinden Bayram Kılıç’ın doğum gününü kutladı. Genç eldiven, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledikten sonra tezahüratlar eşliğinde Mbilla’nın elinden doğum günü pastasından yedi.

 

BAŞKAN KATİPOĞLU İDMANI TAKİP ETTİ

Altay maçı hazırlıklarını sürdüren başkent ekibinin antrenmanını kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu da izledi. Akşam antrenmanını bir süre tribünden takip eden Başkan Katipoğlu daha sonra antrenman sahasına inerek Teknik Direktör Mustafa Özer’den takım hakkında bilgi aldı. Oyuncuların birbirleriyle kıyasıya yarıştığı çift kale maçı da izleyen Başkan Katipoğlu daha sonra antrenman sahasından ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER