© Sporanki 2010

Başkan Koca: "El birliği ile hak ettiğimiz yere çıkacağız inşallah"

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, takımıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Başkan Koca, Radyo Ostim’de yayınlanan “Atila Kiper ile Futbol” programına katıldı.

Başkan Koca programda bayramdan sonrayı işaret ederek “Her türlü çalışmayı yapıyoruz. İnşallah bayramdan sonra yaptığımız çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunacağız. Şu an yaptığımız transfer çalışmalarıyla ilgili görüşmeler sürüyor. Bunları bayram sonrası inşallah bir basın toplantısı ile taraftarlarımıza açıklayacağız. Özellikle Börven’in takımda kalması için üzerimize  düşen her şeyi yaptık”dedi.

Ankara takımlarının hak ettikleri yere gelmeleri gerektiğini belirten Koca, “Bizim Gençlerbirliği ile rekabetimiz 90 dakika. Nihayetinde 90 dakikada rekabet edeceğiz. Ama bu 90 dakika ile sınırlı. Ondan sonra biz kardeşiz. El ele verip Ankara’nın daha iyi yerlerde olmasını sağlayacağız. Gençlerbirliği’de, Keçiörengücü’de, Hacettepe’de Ankara’nın değeri. İnşallah Ankara takımları hak etikleri yere gelecekler” dedi.

Başkan Faruk Koca sözlerini şöyle devam etti. “Ankaragücü camiasının umudunu arttıracak her türlü çalışmayı yapıyoruz.  Bizim zaten burada olmamızın gayesi taraftarımızın o beklentilerine cevap vermektir. Önümüzdeki bayramın her zamankinden daha iyi geçmesini diliyorum. Bu bayramın Ankaragücü’nün Süper Lige çıkması yönünde umudun beslemesini diliyorum. Bu beklenti içinde olsunlar. Biz yapılması gereken her şeyi yapıyoruz. Şu konuda rahat olsunlar. Huzur içinde bayramlarını geçirsinler. Yeni sezonda seyircili oynayacağız. İlk maçtan itibaren Ankaragücü’nün o vefakar taraftarları desteklerini eksik etmesinler. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz, camiamızın da elinden geleni yapacağına inanıyoruz. El birliği ile hak ettiğimiz yere çıkacağız inşallah.” Dedi…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER