© Sporanki 2010

Başkan adayı Beşikçioğlu, Gençlerbirliği'ni ziyaret etti

Gençlerbirliği sevdalısı sanatçı ve CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, kulübe ziyarette bulundu.

Beşikçioğlu, Gençlerbirlikli komiseri canlandırdığı Behzat Ç. karakteriyle de hafızalara kazınmıştı.

Şanlıurfaspor maçı öncesi yöneticilerle görüşen ve başarı dileklerinde bulunan Beşikçioğlu, "Burası benim evim. Bugün evime sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdim. İnsan evine gelirken haber verir mi hiç? Nitekim ben de öyle yaptım. Gençlerbirliği sevdalısı olarak takımımızı desteklemeye daima hazırız” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu kulübü ziyaret etti. Gezi programında olmamasına rağmen Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ne sürpriz ziyaret gerçekleştiren CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, bu hafta oynanacak olan Şanlıurfaspor maçı için de başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Vekili Arif Ölmez, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu, Altyapıdan ve Destek Sportif A.Ş.’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Durşen’den kulübün son durumuyla ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunan Beşikçioğlu, “Burası benim evim! Bugün evime sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdim. İnsan evine gelirken haber verir mi hiç? Nitekim ben de öyle yaptım. Gençlerbirliği sevdalısı olarak takımımızı desteklemeye daima hazırız” ifadesinde bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER