© Sporanki 2010

Barış Alıcı parlıyor…

 

Gençlerbirliği, ligde oynadığı son 3 maçta 7 puan alırken, bu 3 maçta da rakip fileleri sarsan Barış Alıcı, toplanan puanlarda önemli rol oynadı. Genç oyuncu gollerinin yarı sıra futboluyla da beğeni topladı.

Fenerbahçe’nin 2018 yılında 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ile Altınordu’dan renkleri bağladığı Barış Alıcı, burada beklediği şansı bulamamış ve kiralık olarak Y. Malatyaspor, Ç. Rizespor ve Westerlo maceralarının ardından Emir Ortakaya’ya karşılık Gençlerbirliği’ne transfer olmuştu.

24 yaşındaki Barış Alıcı, Gençlerbirliği’de yeniden kendisini bulmayı başardı. Gençlerbirliği’ne geç katılan Barış, ilk 2 maçta oyuna sonradan girdikten sonra Metin Diyadin tarafından ilk 11’e monte edildi ve kırmızı-siyahlıların son 5 maçında da karşılaşmaya 11’de başladı.

Her geçen gün kendisini bulan Barış Alıcı, son 3 lig maçında ise 3 gol atmayı başardı. Barış, 3-2 kazanılan Altınordu ve 2-2 biten Samsunspor maçlarında skoru 1-1’e getiren golleri atarken, 1-0 kazanılan Boluspor maçında ise takımının tek golünü kaydetti. Barış, şu ana kadar 478 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Gençlerbirliği Haber Ajansı (GHA) 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER