© Sporanki 2010

Artık hedef Başakşehir!

Spor Toto Süper Lig 2020/21 Sezonu 39. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir FK ile karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü, çalışmalarına bugün Beştepe Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Gaziantep FK maçında tam süre yer alan oyuncular yenileme çalışması yaparken diğer oyuncular antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Dar alanda pas ve top kapma çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç ile devam eden antrenman soğuma hareketleri ile tamamlandı.

Torgeir Borven ile sağ diz iç yan bağında esneme olan Furkan Bekleviç’in tedavilerine devam edilirken, Aliou Badji ve Saba Lobjanidze kendileri için hazırlanan program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Helenex Yeni Malatyaspor karşılaşmasında kart görerek cezalı duruma düşen Geraldo, Medipol Başakşehir FK karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Başkent ekibi  Medipol Başakşehir FK karşılaşması hazırlıklarına yarın Beştepe Tesislerimizde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER