© Sporanki 2010

Arif Ölmez'den sert açıklamalar...

Gençlerbirliği'nin önemli isimlerinden Arif Ölmez sessizliğini bozdu!

Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez, uzun süren sessizliğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla bozdu.

Arif Ölmez, sosyal medyada kendisini eleştirenlere cevap verdi

Hakkında bazı iddialar ortaya atılan Ölmez, verdiği cevapların ardından açıklamalarına daha sonra da devam edeceğini söyledi. Ölmez’in açıklamaları şu şekilde:

-Gençlerbirliği gibi Türk sporuna 100 yıl damgasını vurmuş bir kulüpte başkanvekili olmamın verdiği ağırlığı taşımak bazı hassasiyetleri gözetmemi gerektiriyor.

-Ben bu hassasiyeti gözetmek için çaba sarf ederken bazıları bundan cesaret alarak suskunluğumu suçlulukla bağdaştırarak kendilerince anlamlandırıyorlar. Önce yapmam gerekeni yaptım ve başkanım Niyazi Akdaş’dan izin aldım bazı yazılanlara cevap vermek için.

-Ama ben onların yaptığı gibi edepsiz bir üslup ile yazmayacağım. Yavaş yavaş sindire sindire yazacağım ahlaksızların iyi anlamasını sağlamak için. Önce edepsizler şunu bilmeli Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir.

-Mert olanlar hukuk devletine sığınırlar ve dava açarak suç duyurusunda bulunurlar. Mert olamayanlar klavye delikanlısı olurlar ve gıybet yaparlar.

-Allah ömür verirse ve sağlığım yerinde olursa hedefe ulaşmak için her yolu mübah görenlere cevap vereceğim. Yaşım 60 ve 6 yaşından beri ekmeğimin peşindeyim hem alaylı hem mektepliyim. Ne benim ne de çocuklarımın ve torunlarımın boğazından bize ait olmayan lokma geçmez.

-Hayat bana sabırlı olmayı fazlasıyla öğretti. Federasyon toplantısı için bugün İstanbul’a geldim. Yarın torunlarımı göreceğim. Pazar günü de hayırlısıyla maçımızı oynayalım. Sonra kaldığımız yerden devam. Bu arada edep yoksunları siz yazmaya ve pisliklerinizi kusmaya devam edin.

-Bu arada Murat Cavcav’ın yanlış hatırlamıyorsam Mayıs 2018 tarihinde eski bir yöneticiye cevaben basın açıklamasını lütfen okuyun.

Arif Ölmez’in bahsettiği basın açıklaması:

https://genclerbirligi.org.tr/?p=17710&fbclid=IwAR19u6wMg25dw__-rCLjJ_YISaTyiFFEdr3Jft9SpRV2r2DiKXP2MtEOE6M

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER