© Sporanki 2010

Arda Çakmak: "Yola çıktığımız kişilerle devam edeceğiz"

Gençlerbirliği başkan adayı Arda Çakmak, başta başkan Murat Cavcav dahil kongrede aday olmayı düşünen herkesin açıklama yapması gerektiğni söyledi.

Pandemi nedeniyle kongrenin sürekli ertelendiğini söyleyen Arda Çakmak,"Zaman daralıyor. Eğer aday olmak isteyenler varsa ortak bir akıl oluşturmamız gerek. Bazı hamleler yapmamız gerek. Bazı futbolcular Futbol Federasyonu'na, bazı futbolcular da FIFA'ya başvuruyor... Bunun önüne geçmemiz gerek. Yoksa kulüp büyük zarar görecek" dedi.

Radyospor'da açıklamalara yapan Arda Çakmak,  yönetim kurulunda yer alacak üyeler hakkında da "Yola çıktığımız kişilerle devam edeceğiz, mevcut yönetimdeki bazı kişilerle devam edeceğiz. Tüzüğün 9.maddesi gereği dışardan kimseyi alamayız. 2100’e yakın üye var. Bu havuzdan birileri seçilecek" dedi.

Aday olmayı düşünen bazı isimlerin küme düşmenin kaldırılmasını beklediğini ifade eden "Açıklama yapan yok, bizden başka konuşan yok. Ben küme düşmenin iptalini beklediklerini biliyorum benim öyle bir derdim yok ben adayım." ifadesini kullandı.

Arda Çakmak görüştükleri hocalar olduğunu belirterek, "Özcan hocamız da halen tesislerde çalışmaları sürdürüyor onunla da görüşeceğiz. Önce kongre olması lazım." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER