© Sporanki 2010

Arda Çakmak: “100 yıllık camia bunu hak etmiyor”

Arda Çakmak: “100 yıllık camia bunu hak etmiyor” dedi. 

Gençlerbirliği’nde adı başkan adaylığı için anılan isimlerden Arda Çakmak, sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınlayarak, ‘Niyazi Bey'in elinden gelenler yeterli değilse yapması gereken bellidir’ dedi.

Açıklamadan derlediklerimiz şu şekilde:

-Hem kogre öncesinde hem de kongre sırasında Niyazi Bey'e çalışma niyetimi ve şartlarımı açıkça ifade ettim. 'Gerekirse üç hafta sona yeniden kongre yapalım' dediğimde, 'Zamanım yok, 15 Haziran'a takım kurmam lazım' diye cevapladı.

-Niyazi Akdaş, daha sonra katıldığı bir radyo programında transfer tahtasını 30 Haziran'a kadar açacağını ifade etti. 15'i geldi, Haziran bitti. Ve Gençlerbirliği yeniden kongre kararı aldı. Hakkımızda hayırlısı...

-Kulüpten camiayı aydınlatacak herhangi bir açıklama gelmedi. 5 Haziran'da yeniden başkan seçilen Akdaş, neden kongreye gidiyor? Şirketleşme için mi, bırakıyor mu, yönetimi mi yenileyecek? Hiçbiri belli değil. 100 yıllık camianın bunu hak ettiğini düşünmüyorum.

-Twitter üzerinden beni etiketleyerek veya özelden yazarak soru soran arkadaşlarımıza şunu söyleyeyim; Niyazi Başkan ve yönetici arkadaşlarının ne yapmaya çalıştıklarına dair en ufak fikrim yok.

-İki twitle 'Ben üzüldüm, devam etmiyorum' demek bir başkanın sözü olamaz. Niyazi Bey'e düşen camianın içine sinecek çözümler için elinden geleni yapmasıdır. Elinden gelenler yeterli değilse yapması gereken bellidir.

-Gençlerbirliği'ni yine Gençlerbirlikliler geleceğe taşıyacaktır. Çözüm dışarıda, İstanbul'da veya Eskişehir'de değil içimizdedir. Kimse bu camiayı küçümsemesin ki Gençlerbirliği kazansın.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER