© Sporanki 2010

Ankaraspor’dan son gün transferleri Mirkan ve Ömer

TFF 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor, transferin son gününde kadrosunu Mirkan Aydın ve Ömer Kahveci’yle güçlendirdi.

Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ankaraspor, transferin son gününde kadrosuna iki oyuncu daha kattı. Mavi-beyazlılar, geçtiğimiz sezon İstanbulspor forması giyen Mirkan Aydın’ı 1+1 yıllığına renklerine bağlarken; geçen sezon Manisa FK’da görev yapan kaleci Ömer Kahveci’yi ise 1 yıllığına kiraladı.

Transferlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, “Çok güzel ve yerinde transferler yaptık. Rabbim utandırmasın. Hepsi birbirinden değerli ve yetenekli oyuncular. İnşallah hedeflediğimiz şampiyonluk yolunda bu oyuncularımız bizlere katkı sağlayacaktır. Transferin son gününde kadromuza kattığımız Mirkan ve Ömer’e camiamıza hoş geldin der başarılar dilerim. Allah yardımcıları olsun!” şeklinde konuştu.  

Hücum ve savunma ağırlıklı çalıştı

Pazar günü deplasmanda Niğde Anadolu FK ile karşılaşacak olan başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Taner Taşkın yönetimindeki antrenmana oyuncular ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda 6’ya 3 top kapma oyununa geçildi. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda 1’e 1, 2’ye 2, 3’e 3 ve 5’e 5 hücum ve savunma ağırlıklı çalışma yapan mavi-beyazlılar yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Takımın yeni transferleri Mirkan ve kaleci Ömer antrenmanda yer alırken tedavisi devam eden Barış Zeren tedbir amaçlı çalışmalara katılmadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER