© Sporanki 2010

Ankaragücü'nün yeni Store mağazası açıldı...

Ankaragücü'nün yeni Store mağazası açıldı.

Subayevleri Vega Avm'de 2. Katta açılışı yapılan yeni  Ankaragücü Store taraftar mağazası kulübün AVM içinde açılan ilk mağazası oldu.

Açılışa Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile birlikte Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, eski Ankaragücü başkanı Fatih Mert, Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Dalcı ve taraftarlar da katıldı. 

Başkent temsilcisinin Keçiören Vega AVM'deki store mağazasının açılışına kulüp başkanı Faruk Koca, teknik direktör Mustafa Dalcı ile futbolcular Erdem Özgenç, Yusuf Abdioğlu, Eren Derdiyok, Ariyibi, Kwabena ve Zahid'i ile çok sayıda taraftar katıldı.

Başkan Faruk Koca, açılışta bir konuşma yaptı. Koca; "Bugün gerçekten MKE Ankaragücü'ne yakışır, örnek gösterilebilecek bir mağaza açılışını yaptık. Tüm camiamızı, taraftarımızı ve MKE Ankaragücü'nü sevenleri buraya bekliyoruz, MKE Ankaragücü armasıyla, taraftarlarıyla bütünleşmek bu tür mekanlardan geçiyor. Bugün sağ olsun camiamız, taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Futbolcularımız ve teknik direktörümüzle beraber, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve bir önceki dönem kulüp başkanımız Sayın Fatih Mert ile beraber bugün bu tarihi ana şahitlik ettik. Camiamıza hayırlı olsun diyorum, bunun devamının geleceğini belirtmek istiyorum." dedi... 

Açılışa gelen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da taraftarlarca alkışlandı. Altınok burada  bir konuşma yaptı. Altınok, "Hayırlı uğurlu olsun, her Ankaralı MKE Ankaragücü'ne sahip çıkmalıdır. Her Ankara'da yaşayan MKE Ankaragücü'ne sahip çıkmalıdır. MKE Ankaragücü milli mücadelemizin takımıdır, herkesin ne takımı olursa olsun MKE Ankaragücü'ne mutlaka destek vermeliyiz. Herkesi buradan alışveriş yapmaya, katkı vermeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Teknik Direktörü Mustafa Dalcı da "Mağaza açılışımıza gelen bütün Ankaragüçlülere yürekten teşekkür ediyorum. MKE Ankaragücü'ne destek olmak adına bu ürünleri alacaklarına inanıyorum." dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER