© Sporanki 2010

Ankaragücü'nden Atakan Çankaya sevkine tepki!

Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Çaykur Rizespor'la berabere kaldıkları maçta attıkları golden sonra futbolcuları Atakan Çankaya'nın, yaşadığı sevinçten dolayı PFDK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi.

Hüseyin Aytekin,  "Sezonun büyük bölümünde futbol oyunun her alanında ve anında; futbolcusundan taraftarına, teknik ekibinden yöneticisine kadar üzerimizde ciddi bir ön yargı ve baskı var. En son örneğini Çaykur Rizespor karşılaşmasında yaşadık. Son saniye atılan golün sevinci ve coşkusunu yaşayan futbolcumuz PFDK’ye sevk edildi. Temsilci raporlarına da "bir şeyler söylediği görülmüş, yoğun kalabalıktan ne dediği anlaşılmamış' şeklinde geçmesine ve her karşılaşma sonunda birçok futbolcunun yaşadığı sevince benzer bir sevinç yaşayan oyuncumuzun sevkini şaşkınlıkla karşıladık.

Daha önce yaptığı eylem, yayıncı kuruluş kameralarının görüntüleri ile sabit olmasına rağmen, PFDK’nin rakip takım oyuncuları için yaptığımız başvurularımıza verdiği red cevapları kayıtlarımızda mevcut. Süreci titizlikle takip edeceğiz. Futbolcumuza PFDK tarafından kesinlikle ceza verileceğini düşünmüyorum. Fakat kanaatimce rakip takım teknik direktörünün maç sonu röportajı ile böyle bir sevkin gerçekleşmiş olma ihtimali yüksek. Bu da futbolumuz açısından düşündürücü." ifadelerini kullandı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER