© Sporanki 2010

Ankaragücü'nde listeler birleşiyor mu?

Perşembe günü yapılacak Ankaragücü kongresi öncesinde kulisler hareketli.

Bilindiği gibi kongre de Ankaragücü futbol şube sorumlusu ve iş insanı Faruk Koca ile eski başkan Metin Akyüz kulüp başkanlığı için aday oldukları netleşti. 

Her 2 adayda bugün yapacakları basın toplantıları ile projelerini açıklayacaklar. Kongre öncesi ismi gündeme gelen Abidin Doğan'ın listesi de hazır.  Ancak Metin Akyüz ile Abidin Doğan arasında görüşmeler devam ediyor. Akyüz ve Doğan'ın listelerinin birleşerek seçime girmeleri de söz konusu. İki isim bugün bir görüşme daha yapıp son kararı verecekler. 

Öte yandan Faruk Koca, Sporanki yayın yönetmeni Orhan Sal'ın da katıldığı canlı yayında genel kurulda aday olacaklara delege kolaylığı sağlayacaklarını dile geitmişti. Faruk Koca sözünü tuttu ve Başkan adayları Metin Akyüz ile Abidin Doğan'ın yönetimlerinde yer verecekleri kişiler, Ankaragücü'ne üye yapılıyor.

Başkent ekibinin delege listesi de önemli bir değişim yaşamış durumda. Geçmiş dönemlere ait bir çok delegenin delegeliği sonlandırılırken, son dönemde 636 yeni üye kaydının yapıldığı öğrenildi. Delege listesine bakıldığı zaman kulübün 1151 adet üyesi olduğu gözleniyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER