© Sporanki 2010

Ankaragücü'nde ne var ne yok !

Ankaragücü'nde ne var ne yok !

SPORANKİ YOU TUBE KANALIMIZDA ANKARAGÜCÜ DEĞERLENDİRİLDİ...

https://www.youtube.com/watch?v=RxT5i00CT30&t=1304s

Ankaragücü kalan 8 hafta için düğmeye bastı. Sarı – lacivertliler, Gaziantep maçını kazanıp yeni bir yol açmak istiyorlar. Takımdaki son gelişmelere şöyle bir bakalım.

Öncelikle hakem olayına bakalım. Karşılaşmanın lig tatil edilmeden önce 18 Mart’ta açıklanan hakemi Cüneyt Çakır’dı. Ancak hakem değiştirildi. Yerine Mete Kalkavan atandı. Diğer 8 maçın hakemi değişmemişken neden Gaziantep FK – Ankaragücü maçının hakemi değişti. Merak konusu. Basında yer alan haberlere göre eğer Cüneyt Çakır Fenerbahçe-Trabzonspor kupa maçına atanacaksa koskoca MHK’nın elinde başka hakem mi yok?

Kulübe müthiş bir ziyaretçi akını yaşandı. Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve Ankaralı siyasetçilerin ardından herkesimden taraftar kulübe akın ediyor. Bu birliktelik çok güzel. Ankaragücü bugüne kadar hiç olmadığı kadar şehri bütünleştirmiş durumda. Her kesimdem insan geliyor/gidiyor. Bakalım bunlar maddi anlamda bir güce dönüşebilecek mi?

Alihan Kubalas’ın sözleşmesi feshedildi. Alihan’a uzun süredir ulaşamıyorum. Daha da ilginci kulüpten de kimse ulaşamıyormuş. Alihan takımın emektar isimlerinden 2 şampiyonluk yaşadı, geçen sezon arkadaşlarıyla takımı kümede tuttular. Bu sezon da son oynadığı maçlarda başarılıydı. Bence yedek kalmayı hak etmiyordu. Neden gönderildi? Tabii bazı bilgilerim var. Ama bunu yazmayacağım. Bir Süper Lig kulübünün, bir oyuncusuyla sözleşmesini fesh ediyorsa bunu açıkca ilan etmeliydi. Kulübün açıklamasını bekleyeceğim.

Takımda acaba ilk 11’de Michalak mı Saba mı oynayacak? Yoksa ikisi birden mi oynayacak? Bu konuda henüz Mustafa Reşit Akçay’ın kafası karışık. Bana göre ikisi birden oynar. Ama Akçay’ın buna sıcak bakmadığını biliyorum. Ya Saba, ya Michalak ilk 11’de oynayacak, diğeri hamle oyuncusu olacak gibi.

Ricardo Faty, Corona kabusunu aştı. Ama ilk 11’e girmesi zor gibi. Alihan’ın da gitmesiyle mecburen stoper bölgesinde rotasyonda kullanılabilecek bir durumda.

Kaptan Sedat Ağçay’ın sakatlıkta kurtulduğunu ama yaşındanda kaynaklanan durum nedeniyle tam hazır olmadığını öğrendim. Tatil öncesi iyi durumda olan Sedat, bu sıcak günlerde hamle oyuncusu olarak görev alırsa süpriz olmaz.

Gaziantep’de Faty – Sedat ile birlikte Saba veya Michalak ikilisin birisinin hamle oyuncusu olarak kullanılacak gibi duruyor.

Ankaragücü’nde Orkan Çınar, Gaziantep’te yok. Hafif sakatlığı bulunan İlhan Parlak kadroya girecek.

Atilla Turan’ın sol bekte, Tiago Pinto’nun ise orta sahada Lukasik’in yanında oynayacağını düşünüyorum.

Şöyle bir tarttığımda Ricardo, Kitsiou, Pazdan, Kulusiç, Atilla, Lukasik, Pinto, Orgill ve Rodrigues’in yeri garanti.

İlk 11’de geriye 2 aday kalıyor. Burada şöyle bir şey var. Ya Saba ve Michalak ikilisi ilk 11‘e girer. Yada biri oynar ve 11’in oyuncu Oscar Scarione olur.

Benim hislerim Oscar Scarione’nin ilk 11’de Michalak ile birlikte olacağını söylüyor.

Şimdilik bu kadar kalan 8 maç hayır olsun, Ankaragücü kurtulsun, yeni sezon bize huzurlu olsun.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER