© Sporanki 2010

Ankaragücü kazanmak istiyor

Milli araya Başakşehir galibiyeti ile moralli giren MKE Ankaragücü, düşme hattından uzaklaşma mücadelesinde ligde kalan 8 maçı da kazanmayı hedefliyor.

 MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile karşılaşacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanacak olan mücadele 2 Nisan Salı günü saat 20.30’da başlayacak. Başkent ekibi Antalya deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. Milli araya Başakşehir galibiyeti ile moralli giren MKE Ankaragücü düşme hattından uzaklaşma mücadelesinde ligde kalan 8 maçı da kazanmayı hedefliyor.

 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle liglerde bu hafta maç oynanmayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, Trendyol Süper Lig 31. hafta müsabakaları 2, 3 ve 4 Nisan'da, oynanacağı duyuruldu. Mücadeleyi hakem Çağdaş Altay yönetecek. Altay'ın yardımcılıklarını Murat Altan ve Ogün Kamacı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe.

 

BELÖZOĞLU: KAZANMAMIZ GEREKEN 24 PUAN VAR

Düşme hattından uzaklaşmak için mücadele den MKE Ankaragücü’nde hedef ligde kalan 8 maçtan da galibiyetle ayrılmak. Sezon sonuna kadar kazanmaları gereken 24 puan olduğunu ve bu puanların hepsine talip olduklarını belirten MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu şu açıklamayı yapmıştı, "Bu güzel şehrin sevgisini ve desteğini her sokağında, her anımda hissediyorum. Sizlerin son haftalardaki üzüntüsünün ve tedirginliğinin farkında olarak çıktığımız karşılaşmadan çok şükür galibiyetle ayrıldık. Sezon sonuna kadar kazanabileceğimiz 24 puan daha var. Oyuncularımla birlikte bu puanların hepsine talibiz.”

 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER