© Sporanki 2010

Ankaragücü için kritik maç !

Ankaragücü, 1.ligin 7.Hafta maçında deplasmanda “Kardeş” kulüp Bursaspor ile karşılaşacak.

Bursaspor-Ankaragücü maçı 26 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Bitci Timsah Park'ta başlayacak.

Başkent ekibi ligde topladığı 12 puanla 2.sırada yer alıyor. Şampiyonluk parolasıyla lige giren Ankaragücü’nde hedef 3 puan. Ancak Bursaspor maçıyla, sarı – lacivertliler 6 maçlık zorlu bir seri bekliyor.

Ankaragücü zorlu seride sırasıyla şu maçları oynayacak.

Bursaspor - Ankaragücü

Ankaragücü - BB.Erzurumspor

RH. Bandırmaspor - Ankaragücü

Ankaragücü - Manisa FK

 Eyüpspor - Ankaragücü

Ankaragücü - BS.Ümraniyespor

Bu 6 maçlık periyot Başkent ekibinin ligdeki bundan sonraki rotasında belirleyici olacak.  

Ankaragücü’nde cezalı oyuncu bulunmuyor. Takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Owusu ile ilgili de net bir açıklama yapılmadı. Oyuncunun Pazar günü oynayıp oynamayacağına teknik direktör Mustafa Dalcı ve sağlık ekibi karar verecek. Hasan Hüseyin Acar ise kesin olarak yok.

Ankaragücü ligde mağlubiyetsiz olarak, 3 galibiyet, 3 beraberlikle yoluna devam ediyor.

Ankaragücü ile Bursaspor en son 9 Mart 2019 tarihinde Süper Lig’de karşılaştılar. Eryaman Stadı’ndaki karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.  Bursa’daki son maç ise 6 Ekim 2018’de oynandı ve yeşil – beyazlılar sahadan 1-0 galip ayrıldılar.

Bursaspor’da yeni teknik direktör Özcan Bizati ilk kez Ankaragücü maçında takımının başında sahaya çıkacak. Samsunspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası Tuzlaspor müsabakasında sahada olmayan Emirhan Aydoğan ise bir maç ceza aldı. 24 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Özcan Bizati'nin görev vermesi hâlinde Ankaragücü maçında forma giyebilecek. 

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER