© Sporanki 2010

Ankaragücü Güreş Takımı Teknik Direktörü Fevzi Çakmak Milli Takımın başına getirildi

MKE Ankaragücü Astor Şarj Güreş Takımı Teknik Direktörü Fevzi Çakmak U 20 Milli Erkekler Serbest Güreş Milli Takımının başına getirildi.

Kendisine verilen görev sonrasında konuşan Çakmak; ülkemizin geleceği gençlerimize, Bayrak için,  Vatan için,  Şehitlerimiz için hedef koymayı, Çanakkale ruhunu aşılamayı, Türk’ün bir kimliği olduğunu,  bu kimliğin herzaman zaferler yaşamak için fedakarca davranmak gerektiğini, fedakarlığın da zaferler getirdiğini belirtti.

Fevzi Çakmak açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “U 20 Milli Erkekler Serbest Güreş Milli Takım Antrenörlüğü tarafıma tebliğ edildi. Gerçekten çok  kritik bir görev.

Hem Ülkemiz, Hem güteş sporu için, bu yaş grubunun aşılandığı takdirde zaferden zafere koşarız. Hem güreş sporunun geleceği, hem Türk milletinin geleceği olan gençlerimizin önünün açılacağını düşünüyorum. Ben bayrağımızın, vatanımızın hür yaşaması, Vatanımız, Bayrağımız için verdiğimiz şehitlerimizin ruhlarının şad olması için bu kritik görevi üstleniyorum.

Güreş sporunun geleceği U 20 Güreş Milli Takımımız ve güreş sporu için bire bir bayrak mücadelesidir. Dünyanın en güçlü ülkelerinin bayrak yarışı verdiği bir spordur. Bende ülkem için bu savaşta görev verildiği sürece olacağım. “İnsanı yaşatki Devlet yaşasın” parolası ile yapılacak olan bütün organizasyonlarda hem madalyalara, hem kupalara Ülkemiz ve Milli Takım olarak talibiz. Öncelikle Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Dr Şeref Eroğlu’na bana bu görevi layık gördüğü için çok teşekkür ederim . Almış olduğum başarılarda benim önümü açan kulübüm MKE Ankaragücü spor külümüze, Başkanımıza, Yönetimimize ve beni hiç yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkürü borç bilirim” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER