© Sporanki 2010

Ankaragücü 45 milyon TL yükten kurtuldu !

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, "sarı-lacivertli takımın hak ettiği yer Süper Lig'dir" dedi. 

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, takımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Koca,  "111 yıllık kulübümüzde, 5 aydır başkanlık görevini yapıyorum. Çok zorlu bir lig süreç geçirdik." dedi.

Lig hakkında açıklamalarda bulunan Koca, "Herkesin önceliği tabii Süper Lig ama 1. Lig’deki heyecan daha fazla. 10’dan fazla şehir takımı var. Şehir takımları, şehrin bütün dinamikleriyle bu mücadeleyi veriyor. Ankaragücü’nün olması gereken yer Süper Lig. Üç büyüklerden sonra Süper Lig’de en fazla maça çıkan dördüncü kulübüz." dedi. 

Başkan Koca, "Eyüpspor yenilgimiz oldu. Biz ona nazarlık diyoruz. Takım zaten kısa sürede toplanıp müthiş bir taraftar desteğiyle Ümraniyespor’u yenerek rakibimizden liderliği aldık. İyi mücadele ediyoruz. Milli arayı daha da iyi değerlendireceğiz. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim, biz hak ederek Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Oyuncularımızın mücadelesiyle, teknik heyetimizin taktiğiyle, yönetimimizin de itici gücüyle hedefe ulaşmak istiyoruz. Ümraniyespor 11 maçta 4 gol yedi, biz 3 gol attık onlara. Hatta daha da farklı kazanabilirdik. Bu galibiyet ve liderlik için teknik heyet ve futbolcuları ama her şeyden önce taraftarımızı canı gönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Başkan olduktan sonra bütün futbolcuları topladım  diyen Faruk Koca, "Kendilerine ’Ankaragücü’nde oynamak isteyenlerin başımızın üzerinde yeri var ama istemeyenler tercihlerini hemen söylesin.’ dedim. İstemeyenler gitti, kulübümüz 45 milyon lira yükten kurtuldu. ifadelerini kullandı. 

Bütün futbolcularından memnun olduğunu belirten Faruk Koca, sarı-lacivertli takımın transfer yasağı sorununun olmayacağı açıkladı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER