© Sporanki 2010

Ankaragüçlü futbolcular maçla ilgili ne dedi?

Spor Toto Süper Lig’de 28. haftasında MKE Ankaragücü, Galatasaray'ı konuk etti. Ankara Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmada Ankaragücü, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Ankaragücü'nün futbolcuları  İbrahim Akdağ, Saba Lobjanidze ve Stelios Kitsiou açıklamalarda bulundu.

İbrahim Akdağ: 

 "Galatasaray ligin en iyi top oynayan takımlarından biri. Baskılı oynayacaklarını tahmin ediyorduk ama bugün hücumda etkisizlerdi. İyi analiz ettik, iyi çalıştık. Mücadele edecektik, başka çaremiz yoktu. Bizim için ligde olma maçıydı. Şükürler olsun kazandık."

Saba Lobjanidze:

 "Galatasaray her zaman hücum futbolu oynuyor. Biz de buna yönelik oynadık. Boşlukları kullanmak istedik, kontra atak oynadık ve istediğimizi aldık. Biz iyi bir takımız. Kendimize güveniniz arttıkça büyük veya küçük takım fark etmez biz her şeyimizi ortaya koyarız." ifadelerini kullandı.

Stelios Kitsiou: 

"Galatasarya'ın çok iyi oyuncuları var. Galatasaray'a karşı iyi skor elde etmek istiyorsak 90 dakika aynı ciddiyetle oynamanız gerekir, yoksa olmaz. Her maçta olduğu gibi hocamız uyarılarda bulundu. Her maça 3 puan için çıkıyoruz ve 3 puanımızı aldık." değerlendirmelerinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER