© Sporanki 2010

Ankara Demirspor, Vanspor'u devirdi, rahat bir nefes aldı

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı son 6 maçta galip gelemeyen Vanspor, Ankara Demirspor ile karşı karşıya geldi.

Maç Ankara Demirspor'un 3-2 'lik  üstünlüğü  ile sona erdi.

Vanspor’da son haftalardaki kötü gidişat Ankara Demirspor maçıyla da devam etti. İki takım da maça dengeli başladı. Ankara Demirspor Mücahit’in gölüyle 1-0 öne geçti. Golden hemen sonra gelişen Vanspor atağında Ender Gör Vanspor adına maçta eşitliği sağladı. İlkyarısı 1-1 sona eren maçta Vanspor Erdem Seçgin’nin golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Ankara temsilcisi maçın 65. dakikasında durumu Burak Çolak 2-2 yaptı. Maçın son dakikalarında Atakan Dama’nın golüyle 3-2 öne geçmeyi başaran Ankara Demirspor bu skoru koruyarak maçı 3-2 önde tamamladı.

İLK 11’ler

Ankara Demirspor; Taha Cengiz Demirtaş, Ender Gör, Efşan Geçgin, Bertu Alican Özyürek, Burak Çolak, Mustafa Fettahoğlu, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Ümit Yasin Arslan, Barış Zeren, Yücel Candemir ve Mücahit Can Akçay.

Vanspor: Bekir Demircan, Furkan Saki, Harun Kavaklıdere, Bekir Can Kara, Muhammed Ali Doğan, Hasan Bilal, Emre Öztürk, Edem Seçgin, Bahattin Berke Demircan, Medeni Bingöl ve Burak Kavlak.

TCDD Ankara Demirspor Stadındaki zorlu mücadeleyi; Yusuf Adnan Kendiriciler, Selim Şenöz, Şükrü Çavcı ve Ugurcan Gökler hakem dörtlüsü yönetti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER