© Sporanki 2010

Ankara amatör camiası AASKF iftarında buluştu

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleşti.

Kartallar Holding’in katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine amatör spor camiasından başkanlar, yöneticiler, teknik adamlar, sporcular ve basın mensupları katıldı.

Organizasyona ev sahipliğini AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu ile Kartallar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve AASKF Başkan Vekili Hasan Kartal  yaptı.

İftarın yapılması ve duaların edilmesiyle devam eden programda, daha sonra konuşmalara geçildi.

TRT Spikerlerinden Murat Çimen’in sunduğu proğram amatörlerin duayen ismi Rıza Sümer’in konuşmasıyla başladı. Sümer konuşmasında, “Amatörler için çok emek verdim. Geçmişte evimi, ailemi ihmal ettim. Ama pişman değilim. Sizlere hizmet ettiğim için gururluyum. Hepinizi teker teker alınlarından öpüyorum” dedi.

Proğrama ev sahipliği yapan Hasan Kartal’da konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Bugün sizlere bir kez daha ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyum. Biz büyük bir aileyiz. Ramazan ayındayız. Böyle günlerde bir araya geliyoruz, görüşüyoruz. Bu da beni mutlu ediyor. Hepinizin şimdiden bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İftar yemeğini organize edene AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu’da konuşmasında “Güçlü bir camiayız” dedi.

Kandazoğlu, “Değerli başkanlarım ve taban birlikleri üyelerim. Yine bir Ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Buradaki beşinci buluşmamız oldu. Bize her ihtiyacımız olduğunda kapılarını açan Hasan Kartal başkanımıza  teşekkür ediyorum. Biz büyük bir camiayız. Birlik ve beraberlik içinde olursak çok güzel işler başaracağımıza ve bu gücümüz sayesinde istediklerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Bugün sizlere biraz tesislerden bahsetmek istiyorum. Büyükşehir Belediyemizle yaptığımız çalışmalar doğrultusunda 5 tesisin temeli atıldı. Bu nedenle Mansur Yavaş başkanımıza teşekkür ediyoruz. Mogan’da 2 sahamız açıldı. Bu sahalar büyük oranda sorunumuzu çözecek. Sahaların yapımı nedeniyle Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak ve İl Müdürümüz Mustafa Çelik’e teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki süreçte 3 proje daha hayata geçecek. Ama bunu kesinleştikten sonra açıklayacağım. Bunlarda Ankara’mıza katkı sunacak projeler. Ankara için çalışmaya devam edeceğiz. Mübarek Ramazan’ınızı kutluyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.

SPORANKİ 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER