© Sporanki 2010

Altındağspor'da hedef 3 puan !

TFF 3. Lig 2. Grup’ta yer alan Altındağspor, sezonun ilk haftasına hazır. Başkent ekibi, deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Mavi Beyazlı ekipte hedef, üç puan.

Sezona 15 yeni transfer ile girecek olan Altındağspor, zorlu maratonu şampiyon olarak tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Önceki sezonun son haftalarında göreve gelen Teknik Direktör Ali Sarı, yakaladığı yenilmezlik ve kazanma serisini sürdürmek istiyor.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Ali Sarı, uyum sorunu yaşamadıklarını söyledi. İstanbul deplasmanı ile sezonun startını vereceklerine dikkat çeken genç teknik adam, şunları söyledi: “İyi çalıştık, iyi konsantre olduk ve iyi bir kadroyuz. Geride kalan sezondan önemli dersler çıkardık. Bu kez hata yapmak istemiyoruz. Başkanımız Hakan Karakaya’nın bizlere olan güvenini boşa çıkartmayacağız.”

Altındağspor Başkanı Hakan Karakaya ise şampiyonluktan başka bir hedeflerinin olmadığını ifade etti. “Rakiplerimiz bizden korkmalı” diyen Karakaya, “Ankaralı sporseverlerden destek bekliyoruz. Başkente yakışır bir kadro kurduk. Şimdi söz futbolcularımızda. Artık sahada onlar konuşacak” dedi.

Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü – Altındağspor maçı cumartesi saat 16.30’da Maltepe Stadı’nda oynanacak. Bu mücadeleyi, İzmir bölgesinden Hasan Avcı yönetecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER