© Sporanki 2010

Altındağspor seriye bağladı

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Altındağspor, deplasmanda Bayrampaşa’yı 1-0 mağlup etti. Başkent ekibi kaybetmeme serisini 6 maça çıkarttı.

 

Altındağspor, deplasmandan üç puanla dönüyor. Bayrampaşa’nın konuğu olan başkent ekibi, rakibini tek golle geçti ve üç puanı hanesine yazdırdı. Bu skorla Mavi Beyazlı ekibin kaybetmeme serisi de 6 maça çıktı.

Zirve yarışından kopmak istemeyen Teknik Direktör Ali Sarı’nın öğrencileri, Yaşar Yılmaz’ın golüyle üç puana uzandı. Altındağspor, dokuz haftada 3 kez sahadan galibiyet ayrılırken, 4 de beraberlik yaşadı. Başkent ekibinin 2 yenilgisi bulunuyor.

Beklediklerinden zor bir 90 dakika yaşadıklarına dikkat çeken Ali Sarı, “Rakibimiz çok tempolu ve agresif bir maç çıkardı bize karşı. Diğer maçlarımıza oranla zorlandığımızı söyleyebilirim. Skoru koruma iç güdüsü, rakibin daha çok üzerimize gelmesine neden oldu. Buna rağmen pozisyonlar da bulduk. Daha üretken olmalıyız. Son vuruşlar üzerinde daha çok durmamız gerekiyor” dedi.

Genç teknik adam, sözlerine şöyle devam etti:
“Biz hedefi olan bir takımız. Maç maç düşünmeye çalışıyoruz. O nedenle her puan çok önemli. Özellikle de deplasmanda alınanlar. Bu nedenle 3 puan aldığımız için mutluyuz. Geçen hafta kendi evimizde iki puan kaybetmiştik. Bir nebze de olsa bunu telafi etmiş olduk.”

Altındağspor, ligin 10’uncu haftasında Karakoçan Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Bu mücadele 31 Ekim Pazar günü saat 14.00’de başlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER