© Sporanki 2010

Altındağ galibiyeti kaçırdı 2-2

TFF 3. Lig 2. Grupta haftanın maçında Altındağspor, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nü konuk etti. Büyük bir çekişmeye sahna olan maç, 2-2’lik eşitlikle tamamlandı.

Zirve mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde ilk gol, 7. Dakikada Iğdır ekibinde Batuhan Karadeniz’den geldi. Başkent ekibi bu gole, 17. Dakikada Efe Çölbekler ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarı daha baskılı olan Altındağspor, 59’unca dakikada Hüseyin Erol’un serbest vuruştan kaydettiği golle 2-1 öne geçti. 78’inci dakikada ise Bayram Alyurt’un kendi kalesine attığı golle 90 dakika 2-2 bitti ve taraflar birer puana razı oldu.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Altındağspor Teknik Direktörü Ali Sarı, bir puan kazanmadıklarını, iki puan kaybettiklerini söyledi. Maç öncesi şansız sakatlıklar yaşadıklarına dikkat çeken genç teknik adam, şunları söyledi: “Takımımız için önemli üç isimden yoksun çıktık maça. Buna rağmen sahada iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Diğer maçlarımızda olduğu gibi yine sayısız pozisyon ürettik. Ancak son vuruşlarda etkili olamadık. Rakibimizde süper lig görmüş önemli isimler vardı. Onlara geniş alan bırakmamaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk diyebilirim. Kaybettiğimiz iki puanı, önümüzdeki hafta telafi edeceğiz.”

Başkent ekibi ligin 9’uncu haftasında Bayrampaşa ile deplasmanda karşılaşacak. 23 Ekim’de oynanacak mücadele, saat 14.00’de başlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER