© Sporanki 2010

Aktepe'de zorlu maç! Keçiörengücü mü, Gençlerbirliği mi?

Spor Toto Birinci Lig’in 28’inci haftasında Ankara derbisi heyecanı yaşanacak. Zirve yarışından kopmak istemeyen Ankara Keçiörengücü ile kümede kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği Aktepe Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Alper Akarsu yönetecek. Gençlerbirliği’nde hedef play-off mücadelesi veren rakibini yenerek alt sıralardan kurtulmak olurken, Ankara Keçiörengücü ise kümede kalma mücadelesi veren kırmızı siyahlı takımı yenerek yeniden play-off yolunda bir engeli daha aşmak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Başkent derbisinde Gençlerbirliği ile zorlu 3 puan mücadelesi verecek olan Ankara Keçiörengücü yaptığı son antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Mor beyazlılar teknik direktör Ahmet Cingöz yönetimindeki idmanda koşunun ardından 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenman, tam sahada oynanan çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçta futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

GENÇLERBİRLİĞİ HAZIR

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında, Ankara Keçiörengücü’ne konuk olacak olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarına İlhan Cavcav Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanın ardından tamamladı. Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yapılan antrenmana, futbolcular ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. 5’e 2 top kapma oyunuyla devam eden antrenmanda daha sonra saha içerisine kurulu istasyonlarda pas organizasyonlarında bulunuldu. Antrenmanın sonraki etabında şut ve gol çalışması yapan kırmızı karalar yarı sahada oynadıkları taktik ağırlıklı maçla antrenmanı tamamladı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER