© Sporanki 2010

Ahmet Cingöz: "İkinci yarı çok iyi mücadele ettik."

Eyüpspor'u 2-1 yenen Keçiörengücü'nde teknik direktörlük görevine getirilen Ahmet Cingöz, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Cingöz, ikinci yarı sergiledikleri iyi bir oyunla maçı kazandıkları söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cingöz, önemli bir maç olacağını ve çok kaliteli bir takıma karşı oynayacaklarını bilerek sahaya çıktıklarını belirterek, "Eyüpspor için şu an ligin bireysel olarak en kaliteli takımı diyebiliriz ama eksiklerini de biliyorduk. Hareketli olursak, saha içerisinde alanları daraltabilirsek, çabuk oynarsak durağan bir takıma karşı daha iyi işler yapabileceğimizi biliyorduk." ifadelerini kullandı...

Cingöz,"Erkenden sonuca giderek maçın son dakikalarını daha rahat da geçirebilirdik ama alışagelmiş alışkanlığımız var, erkenden gol yeme olayı. Erken gol biraz bizi dağıtmış olsa da sonradan futbolcu arkadaşlar toparladı. Maç geldi, gitti gibi görünse de aslında bizim ilk yarı 3-4 tane iyi pozisyonlarımız vardı bunları değerlendiremedik. Devrede arkadaşların gözlerinden ikinci yarı maçı çevireceklerini gördüm ve bugün mağlubiyetin olmayacağına 2. devreye çıkarken de inanıyordum. İkinci yarı çok iyi mücadele ettik. Galibiyetten dolayı çok mutluyuz." dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER