© Sporanki 2010

Afyon'u rahat geçen Etimesgut Belediyespor, Çorum deplasmanında !

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor ligin 28’inci haftasında sahasında Afjet Afyonspor’u Göksu Tandoğan ve Muhammet Beşir’in golleriyle 2-0 yendi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Etimesgut Belediyespor 28’inci haftada sahasında Afjet Afyonspor’u ikinci yarıda attığı iki gol ile 2-0 yenerek çıkışını sürdürdü.  Sincan Stadında oynanan mücadele de Başkent ekibi 3 puanın sahibi oldu. 

Etimesgut Belediyespor güçlü rakibini her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek puanını 36’ya çıkartarak haftayı 12. sırada tamamladı. Afjet Afyonspor ise 44 puanla 8’inci sırada kaldı. Etimesgut Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri 49. dakikada Göksu Türkdoğan ve 63. dakikada Muhammet Beşir kaydetti. Ligde inişli çıkışlı bir grafik izleyen Etimesgut her iki yarıda rakibine göre daha kontrollü ve daha güzel bir futbol ortaya koyarak kazanmasını bildi.

Etimesgut Belediyespor ligin 29’uncu haftasında 5 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’de deplasmanda Çorum deplasmanında Çorum FK ile karşılaşacak.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER