© Sporanki 2010

ABB başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım’dan Gençlerbirliği’ne ziyaret

İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret ederek kırmızı-siyahlı ekibe başarı dileklerinde bulundu.

İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen ziyarette başkent ekibinin İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Mehmet Soylu, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Sinan Aydın, Altyapıdan ve Destek Sportif A.Ş.’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Durşen, Reklam ve Sponsorluklardan Sorumlu Yedek Üye Şener Köseoğlu ve Denetleme Kurulu Üyesi Ahmet Gültekin Bakkaloğlu yer aldı. Spor kulüplerinin zorlu ekonomik koşullar altında yaşamış olduğu sıkıntılar üzerinde durulan ziyarette, Gençlerbirliği’nin A Takım ve altyapıda ileriye dönük gerçekleştirmeyi planladığı projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Uzun bir süre kulüp yöneticiliği ve kulüp başkanlığı yaptığı için spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıları yakından bildiğini belirten İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım’a arkasında adı ve soyadının yazılı olduğu 06 numaralı Gençlerbirliği “Cumhuriyet” formasından takdim edildi.

Antrenman sahasında Teknik Direktör Sinan Kaloğlu’yla da bir süre sohbet eden İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, takıma başarı dileklerinin ardından ziyaret son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER