© Sporanki 2010

AASKF'den Yavaş'a ziyaret!

AASKF heyeti ABB Başkanı Mansur Yavaş'a bir hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyaretle ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

Federasyon Başkanımız Murat Kandazoğlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur YAVAŞ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Amatör spor kulüplerinin sorun ve taleplerine yönelik ortak akıl ile işbirliği içerisinde yapılabileceklerin ele alındığı ziyarette, spor tesislerinin durumu ve yapılması gerekenler hususunda da bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Federasyon Başkanımız Sayın Kandazoğlu spor kulüplerimize bugüne kadar yapılan nakdi yardım, ulaşım ve halı sahaların amatörlere hizmete açılmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.Ayrıca yeni dönemde de yapılan yardımların devam etmesi gerektiğini belirten Kandazoğlu, Ankaramız’da Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun kullanabileceği ve amatör spor camiamızın bir araya gelebileceği Amatör Evine ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve her zaman amatör sporun yanında olduklarını ifade eden Sayın Mansur YAVAŞ, yeni dönemde de Federasyonumuzla birlikte uyum ve işbirliği içerisinde amatör spor kulüplerimize desteklerinin devam edeceğini ifade ederek, ihalesi yapılmış olan Eryaman, Ovacık ve Batıkent Spor Komplekslerinin en kısa zamanda bitirilerek amatör sporun hizmetine açılacağını belirtti. Ayrıca amatör spor camiasının bir araya gelebileceği Amatör Evi içinde gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER