© Sporanki 2010

A Milli Takımımızın galibiyeti sonrası maç sonu görüşleri

Kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak ilk 10 dakikada iyi oynamadıklarını vurgulayan Güneş, "Top kayıplarımız fazlaydı. Rakibi karşılayamadık. Sonra oyunu düzelttik. Rakip 10 kişi kalınca onları zorladık. Arkasından da golleri bulduk." dedi.

Rusya Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov: Kırmızı sonrasında işler değişti, oyun etkilense de daha sonra kendimizi toparladık ve eksik de olsak Türkiye'ye karşı güçlü oynadık. Oyun bazında arada bir fark olduğunu söyleyemeyeceğim.

 

Caner Erkin: Kariyerimin sonuna kadar fırsat buldukça milli takımda olmayı istiyorum. Puan durumunda burada yer almayı hiç hak etmiyoruz. Umarım Macaristan'da kazanırız. Sonrasında nerede bitireceğimize bakacağız

 

TFF Başkanı Nihat Özdemir: Şimdi hedef Macaristan’da Budapeşte’de yapacağımız maç olacak. İnşallah o maçtan da iyi bir sonuçla Türkiyemize dönüp Uluslar Ligi maçlarını bu şekilde tamamlamış olacağız.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Gözümüz aydın olsun, ilk galibiyetimizi aldık.

 

MKE Ankaragücü: UEFA Uluslar Ligi’nde evimizde oynadığımız maçta Rusya'yı 3-2 mağlup eden A Milli Takımımızı yürekten tebrik ederiz.

 

Mansur Yavaş: Milli Takımımızı ve teknik heyetimizi UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya'ya karşı aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum.

 

Başarılarınız daim olsun.

 

Deniz Türüç: 3-2 kazanmak bizim için önemli, tarihimizde ilk kez Rusya'yı yeniyoruz. Aynı zamanda grupta 3 puan almamız da önemliydi. Macaristan maçını da kazanmak istiyoruz. İnşallah Sırbistan, Macaristan'dan puan alırsa onların üstüne geçmiş oluruz.

 

Kenan Karaman: "Her şey iyi giderse grupta lider olmak istiyoruz."

 

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert: Tebrikler milli takım

 

Erman Toroğlu: Yusuf Yazıcı gibi şu anda Avrupa'da 1 numara olan oyuncuyu neden oynatmıyorsun?

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER