© Sporanki 2010

"40. Yılımızda şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz."

Ziraat Bankkart'tan Dr. İlker Met ve Giampaolo Medei açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

İLKER MET 

Öncelikle 40. Yılımızda şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Yılların hasretini bitirmek hepimiz için çok kıymetli ve anlamlı. Hem saha içi hem saha dışında yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projeleri ile bu sezon pandemi olmasına rağmen güzel işler başardığımızı düşünüyorum.

 

Bu sezon takımımız covid nedeniyle 3 kez karantinaya girdi, zor günler geçirdik. İlk 5 maçımızın 3’ünde mağlubiyet yaşayarak sezona başladık. Covid nedeniyle pek çok maçımızda 18-19 yaşındaki alt yapıdan yetiştirdiğimiz Oyuncularımızla mücadele ettik. Son maçımızda milli takım kaptanı olan pasörümüz sakatlandı. Bu esnada 19 yaşındaki genç pasörümüz oyuna girdi ve ilk kez final serisinde bir maçta oynamasına rağmen çok başarılı bir performans sergiledi.

 

Özetle herkes yüreği ile oynadı. Ve ne olursa olsun asla vazgeçmedik. Hep çevremize umut olmaya gayret ettik.

 

Bu esnada Pandemi koşullarına rağmen yeni bir alt yapı tesisi inşa ettik ve bu tesisle birlikte alt yapı sporcularımıza çok güzel olanaklar sağladık. Maçlarımızı seyircisiz oynamamıza rağmen taraftarımızla dijital ortamlardan iletişimi canlı tutarak ortak projeler ürettik. Örneğin çocuklarımıza yönelik dijital resim sergisi açtık, içimizde müzik konusunda yetenekli taraftarımızla şarkı yarışmaları düzenledik. Pek çok farklı ilde taraftar grubumuz Zirve, “Zirve Ormanları” kurdu. Maç esnasında sanal ortamlarda bir araya gelerek pozitif bir atmosfer oluşturmaya çalıştık. Taraftarımız Türkiye’nin en organize taraftar gruplarından birisi oldu. 7’den 70 e herkes şenlik havasında maçlarımızı izledi.

 

Yaptıklarımızla ülkemize değer kazandırmaya gayret ettik. Avrupa kupasını son sette kaybederek ikinci olduk. An itibarı ile Türkiye Şampiyonu olduğumuz için çok mutluyuz. Bu şampiyonluk 40 yıllık tarihi olan takımımızın ilk şampiyonluğu olduğu için de ayrıca gururluyuz.

 

Bu vesile ile 40 yıldır bu kulübe emek vermiş tüm paydaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Oyuncularımızı, teknik kadromuzu yürekten kutluyorum.

 

Ayrıca bu zorlu koşullarda efeler liginde mücadele eden tüm takımlarımızı da tebrik ediyoruz. Sonuç olarak bu ligi hep birlikte bitirdik. Galibiyetlerimizin yanı sıra yenilgi yaşadığımız rakiplerimizden çok şey öğrendik.

 

Bundan sonra amacımız sağladığımız bu başarıyı sürdürülebilir kılmak ve takımımızın her katıldığı kupada final oynayacak düzeyde iyi voleybol oynamasını temin etmek.

 

Umuyoruz gelecek sezon da hep birlikte güzel sonuçlar görürüz, voleybola ilgi duyan herkesi takımımızın taraftarı olarak da aramızda görmeyi diliyoruz.

 

GIAMPAOLO MEDEI

Sezona zorlu bir pandemi nedeni ike zorlu bir başlangıç yapsakta sonu şampiyonlukla bitti. Hem lig hem Avrupa olmak üzere sıkışık bir fikstürle mücadele ettik. Sezon içerisinde güzel bir galibiyet serisi yakaladık. Avrupa kupası olmak üzere 2 final oynadık. Bütün oyuncularımı, yönetimi ve teknik ekibimi kutluyorum. Kulübe 40.yaşında bu mutluluğu yaşattığımız için ayrıca mutluyuz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER