© Sporanki 2010

3 puanla dön Başkent !

Ankaragücü, 1.ligin 7.Hafta maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.

Bursaspor-Ankaragücü maçı 26 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Bitci Timsah Park'ta başlayacak.

Başkent ekibi ligde 12 puan topladı. Şampiyonluk parolasıyla lige giren Ankaragücü’nde hedef 3 puan.

 Ankaragücü’nde cezalı oyuncu bulunmuyor. Takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Owusu ise Bursa'da yine takımında yerini alamayacak. Owusu Ankara'da çalışmalarını sürdürüyor. Hasan Hüseyin Acar ise kesin olarak yok.

Ankaragücü ligde mağlubiyetsiz olarak, 3 galibiyet, 3 beraberlikle yoluna devam ediyor. Ankaragücü ile Bursaspor en son 9 Mart 2019 tarihinde Süper Lig’de karşılaştılar. Eryaman Stadı’ndaki karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.  Bursa’daki son maç ise 6 Ekim 2018’de oynandı ve yeşil – beyazlılar sahadan 1-0 galip ayrıldılar. Bursaspor’da yeni teknik direktör Özcan Bizati ilk kez Ankaragücü maçında takımının başında sahaya çıkacak. 

89.RANDEVU

Bursaspor ve Ankaragücü tarihlerinde 89'uncu maça çıkacak. İki takım arasında bugüne kadar yapılan maçlarda Bursaspor'un galibiyetlerde 31'e 28'lik üstünlüğü bulunuyor. Bursa'daki maçlarda Yeşil Beyazlılar galibiyetlerde tam 4 kat önde. Yeşil Beyazlılar rakibini Bursa'da 24 maçta yenerken, sadece 6 maçı kaybetti. İki takım arasında Bursa'daki 15 maç beraberlikle bitti.

MUHTEMEL KADRO

Ankaragücü'nün maça şu 11'le başlaması bekleniyor:

Akın - Erdem, Yusuf, Sinan, Pinto - Abdullah (Zahid), İshak - Murat Uçar (Cem Ekinci) , Ali Kaan, Ariyibi- Eren Derdiyok


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER