© Sporanki 2010

1926 Polatlı Belediyespor şampiyon!

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 1926 Polatlı Belediyespor, Geredespor’u 1-0 mağlup etti ve şampiyon oldu.

Geçtiğimiz haftalarda elde ettiği Eskişehirspor galibiyetiyle birlikte şampiyonluk ateşini yakan Polatlı ekibi, şampiyonluk maçına morali çıktı.

1926 Polatlı Belediyespor, 30 yıllık profesyonel lig hasretini bitireceği hafta sahasında Geredespor’u ağırladı.

Polatlı'da oynanan karşılaşmayı Furkan Onur Sarıoğlan yönetti.. Sarıoğlan’ın yardımcılıklarını Sinan Bülbül ve Emrullah Pars üstlendi. Yunus Emre Büyüksakallı’nın dördüncü hakem olarak görev yaptığı maçın gözlemcisi ise Emrah Kayımkaya oldu.

Şampiyonluk maçı öncesinde Polatlı Şehir Stadı balonlarla ve bayraklarla süslendi. Polatlı halkı da takımlarına destek olmak için tribünleri doldurdu.

ŞAMPİYONLUK GOLÜ MAHSUM KARA'DAN

Mahsum Kara, maçın 17’nci dakikasında fileleri havalandırdı ve takımını öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda takımlar karşılıklı gol pozisyonları elde etti ancak şutların hiçbiri kaleyi görmedi ve maç 1-0 sona erdi. 

TFF 3. LİG’DE

1926 Polatlı Belediyespor, bu sezon çıktığı 25 maçın 18’ini kazandı. Çıktığı maçlardan 4 kez beraberlikle ayrılan ekip, 3 kez de kaybetti. 

Kalesinde gördüğü 14 gol ile Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta en az gol yiyen takım konumunda yer alan Polatlı ekibi, 58 puanla Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta şampiyonluğa ulaştı ve 30 yıllık profesyonel lig hasretine son verdi.

1926 Polatlı Belediyespor, önümüzdeki sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER