© Sporanki 2010

1926 Polatlı Belediyespor önüne geleni deviriyor!

1926 Polatlı Belediyespor, bu hafta Eskişehir Yunus Emrespor’a konuk oldu.

Geçtiğimiz maçta Eskişehir Demirspor’a 5 gol atan Polatlı ekibi, bu kez de sahadan 4-0 galip ayrıldı.

BAL 6. Grup’ta 17. hafta maçları tamamlandı. 

Ligde Polatlı'yı temsil eden  1926 Polalı Belediyespor deplasmanda Eskişehir Yunus Emrespor’a konuk oldu.

Son çıktığı maçta Eskişehir Demirspor’a 5 gol atan Polatlı ekibi, geçtiğimiz hafta Kozlu Belediyespor’un ligden çekilmesi sonrası hükmen galip sayılmıştı.

Üç günlük tatilin ardından Eskişehir Yunusemrespor maçının hazırlıklarına başlayan Sait Taş yönetimindeki takım, sahaya favori olarak çıktı.

ESKİŞEHİR YUNUSEMRESPOR’A 4 GOL

Necdet Yıldırım futbol sahasında oynanan maçı Oğuzhan Demir yönetti. Demir’in yardımcılıklarını Yasin Şen ve Batuhan Berkant Paşa üstlendi. Berke Berk Oksay’ın dördüncü hakem olarak görev yaptığı maçın gözlemcisi ise Süleyman Çark oldu.

Eskişehirspor ile zirve mücadelesi veren 1926 Polatlı Belediyespor rakibiyle puanını eşitledi. 

26’ncı dakikada Kaptan Uğur Yalçın’ın frikikten bulduğu golle 1-0 öne geçen takım, ilk yarının geri kalan dakikalarında savunma yaparak skoru sabit tutmayı başardı.

İkinci yarıda da üstünlüğü elinde bulunduran Polatlı ekibi, 55’inci dakikada Cengizhan Avcı’nın golü ile skor 2-0’a getirdi.

70’inci dakikada ise Hasan Cankurt fileleri havalandıran isim oldu ve skoru 3-0’a getirdi.

Cengizhan Avcı, 90+4'üncü dakikada maçtaki ikinci golüne imza attı ve karşılaşmanın skorunu belirledi. 

Polatlı ekibinin taraftar grubu 'Nükreditler', şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımlarını her zaman olduğu gibi deplasmanda da yalnız bırakmadı.

ZİRVE YARIŞI İYİCE KIZIŞTI

Eskişehirspor’un Sincan Belediyespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından BAL 6. Grup’ta zirvede yer alan Eskişehirspor ve 1926 Polatlı Belediyespor’un puanları eşitlendi.

Averaj farkıyla 39 puanla 2. sırada bulunan Polatlı ekibi, bir sonraki hafta sahasında Sincan Belediyespor’u ağırlayacak.

HABER: ÖYKÜ KARABACAK 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER